Güvercin 3. Bölüm İzle!

Güvercin 3. Bölüm İzle!
Güvercin 3. Bölüm İzle; 8 Aralık Pazar akşamı 3. bölümüyle ekrana gelen Güvercin Dizisi'nin 3. Bölümünü tek parça, ful izlemek için detaylar haberimizde!

Güvercin 3. Bölüm İzle; Kadrosunda Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar ve Nursel Köse gibi usta oyuncuların yer aldığı Güvercin 8 Aralık Pazar akşamı saat 20.00'da Star Tv'de ekrana geliyor. Henüz yeni başlayan ve bu akşam 3. bölümü yayınlan Güvercin intikam, aşk, töre üçgeninde gelişen bir formata sahip. Gaziantep'te çekilen dizi iki aile arasındaki kan davasının ikiaileden birbirine aşık olanve bu kan davası sonucu aşkları için mücadele etmek zorunda kalan gençlerin hikayesini anlatıyor. Öldürülen babasının intikamı için yanıptutuşan Ökkeş ve artık bu kini unutmak için uğraşanve düşman ailenin kızına gönlünü kaptıran abisi arasındaki kavgalarda diziye damga vuruyor. Pazar akşamlarının yeni dizisi Güvercin'in son bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

GÜVERCİN SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Star Tv'nin yeni başlayan ve töre, aşk, intikam hikayelerini harmanalayarak seyirciye sunan Güvercin Dizisi'nin 3. bölümünde işler iyice içinden çıılmaz hale geliyor. 3. bölümde Zülüf, babasını vuran Cibranoğlu Ailesi'ne düşman kesilirken Ökkeş öfkesine engel olamayarak düğünde Bedir'i vurur. Ökkeş'in abisi Kenan babasının katili olarak gördüğü Bedir'i ölmesin diye hastaneye yetiştirmeye çalışır. İki aile arasında sulh bozulmuştur. bundan sonra neler olacaktır?

Güvercin 3. Bölüm Özeti!

Ökkeş öfkesine engel olamayarak babasının katili Bedir'i vurmuştur. Ökkeş olay yerindenkaçarken Ökkeş'in abisi Kenan babasının katili Bedir'i ölmemesiiçin acil olarak hastaneye götürür. Bedir hemen ameliyata alınır. Bedir'in vurulması iki aile arasındaki sulhu Cibranoğlu Ailesi'nin bozduğu anlamına gelmektedir. Bedir'i vuran Ökkeş ortalardan kaybolmuştur. her yerde aranırken Kevsa ve Celil Ökkeş'in yakalanmaması için ellerinden geleni yaparlar.

 

Kenan ise anne ve dayısına karşın kardeşi Ökkeş'i adalete teslim etme konusunda kararlıdır. Bu arada Zülüf babası Bedir'i vuran Cibranoğlu ailesine iyice düşman olmuşltur. dolayısıyla Kenan'da bu aileden olduğu için Zülüf aynı duyguyu Kenan'a karşı da hissetmektedir. Zülüf sulhun bozulduğunu düşündüğünden konağa dönmemeye karar verir ama hiç beklemediğibir anda hiç beklemediği bir olayla karşılaşınca bu kararını sorgulamak zorunda kalacaktır. 

Güvercin 3. Bölümü tek parça izlemek ve diziyle ilgiligelişmeleri kaçırmadan takip edebilmek için canlitv.com adresinden ayrılmayın. 

 

08-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar