Güvercin Dizine Hangi Ünlü Oyuncu Katıldı?

Güvercin Dizine Hangi Ünlü Oyuncu Katıldı?
Son hazırlıkları yapılan ve sete inmek için gün sayan Pastel yapım imzalı Güvercine yeni bir oyuncu katıldı. Star Tv'de ekranlara gelecek olan diziye Tolga Pancaroğlu'da katıldı!

Yeni yayın dönemi başladı, ekranlarda kıran kırana bir reyting savaşı yaşanmaya başladı. Eskiler ve yeniler yayında kalabilmek için tüm güçlerini harcıyorlar. Daha şimdiden bazı diziler uyarı vermeye başladı. Bu sezonun çok zor geçeceği belli oldu. Ama buna karşın halen pek çok yapımın masa başı çalışmaları devam ediyor. Seyircinin de merakla beklediği bu yapımlardan biri olan ve Pastel Film tarafından Star Tv için hazırlanan Güvercin dizisi oyuncu castını tamamlamak üzere. İddialı bir şekilde ekrana gelmeye hazırlanan dizi için yapımcı firma yoğun bir şekilde çalışıyor. Senaryosu Halil Özer tarafından kaleme alınan dizinin çekimlerinin önümüzdeki ay başlaması planlanıyor. Gaziantep’te çekilmesi kararlaştırılan dizi kanalın da iddialı yapımları arasında gösteriliyor. Oyuncu kadrosu iyice şekillenen diziye son olarak genç ve başarılı oyuncu Tolga Pancaroğlu dahil oldu.

Güvercin Dizisi Uçmak için Gün sayıyor!

Pastel Film imzalı Güvercin dizisinin ekim sonu kasım başı gibi ekranlarda olması planlanıyor. Tüm hazırlıkları yoğun bir şekilde devam eden dizinin ilk bölümünün Gaziantep’te çekileceği açıklanırken sonraki bölümlerin çekim mekanının neresi olacağı belirsizliğini koruyor. Star Tv’nin güçlü ve iddialı yapımları arasına girmesi beklenen dizi 13 Ekim günü sete inmeye ve motor demeye hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in oturacağı dizinin konusu ise klasikleşmiş bir konu. Birbirine aşık farklı hayatlar yaşayan iki gencin imkansız aşkı konu ediniliyor. Her ne kadar umutsuz ve imkansız bir aşk işlense de genç aşıklar birbirine kavuşmak için her türlü imkansızlığı ve özellikle töreyi karşılarına alacak. Oyuncu kadrosunda Nursel Köse, Eslem Akar, Torak Sağlam, Menderes Samancılar, Devrim Saltoğlu, Osman Albayrak gibi isimlerin yer aldığı dizinin başrolünde ise Mehmet Ali Nuroğlu oynuyor. Tolga Pancaroğlu’nun da dahil olduğu dizi merakla bekleniyor.

Tolga Pancaroğlu Kimdir?

Tolga Pancaroğlu 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitiminin ardından Hacettepe Üniversitesi Ankara devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü bitirmiştir. 2010yılında rol aldığı Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Genç ve başarılı oyuncu son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Baba candır dizisinde Egemen karakterini canlandırmıştır.

22-09-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar