Güvercin (Ökkeş (Genco Özak) Kimdir?

Güvercin (Ökkeş (Genco Özak) Kimdir?
Star Tv'nin çiçeği burnunda dizisi Güvercin'in başarılı oyuncusu Ökkeş Karakterini canlandıran Genco Özak Kimdir? Daha önce hangi yapımlarda rol almıştır? İşte cevabı!

Geçtiğimiz Pazar akşamı Star Tv’de ilk bölümüyle ekrana gelen ve uzun süredir merakla beklenen dizilerden biri olan Güvercin dizisi seyirciden tam not aldı. Töre, intikam, aşk üçgeninde gelişen bir hikayeyi konu alan dizi Gaziantep’te çekiliyor. Pastel Film tarafından hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar, Genco Özak gibi karakterlerin yer aldığı dizi’nin genç oyuncusu Ökkeş karakterini canlandıran Genco Özak bu günlerde internette en çok araştırılan isimlerin başında yer almaktadır. Bizde sizler için yakışıklı oyuncu Genco Özak kimdir bir bakalım dedik. İşte Ökkeş karakteriyle ekrana dönen Genco Özak!

Ökkeş Karakteri Nasıl Bir Karakter?

Star Tv’de birini bölümüyle ekrana gelen Güvercin Dizisi’nin genç oyuncularından Genco Özak’ın canlandırdığı Ökkeş, Kevsa’nın oğlu ve Kenan ve Nefise’nin kardeşidir. Babasının bir cinayete kurban gitmesiyle öfke ve intikam duygularıyla büyümüştür. Annesi Kevsa ve dayısı Celil tarafından yaptığı her hata hoş görülmüş ve hatalarının üstü kapatılmıştır. Sorunları hiçbir zaman medeni kurallar dahilinde çözmeyen, şiddetten ve zorbalıktan yana, abisi Kenan’ın tam zıddı bir karakterdir. Kendisini, abisi Kenan’dan hep eksik ve aşağıda görüştür. Abisi Kenan’ın ona işletmesi için bıraktığı marinanın başında duruyor gibi gözükse de aslında işle pek ilgisi olmamaktadır ve serseri hayatına devam etmektedir.

Genco Özak (Ökkeş) Kimdir?

Star Tv’de yayınlanmaya başlayan ve Pastel Film tarafından hazırlanan Star Tv’nin çiçeği burnunda dizisi Güvercin’in genç ve yakışıklı oyuncusu Genco Özak, 22 Kasım 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından Üniversite hayatını Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde tamamlamıştır. Yakışıklı oyuncu ilk oyunculuk tecrübesini 2014 yılında Kocamın Ailesi adlı dizide yaşamıştır. Oyuncu daha sonra pek çok yapımda boy göstermiş ve yeteneğiyle herkesin dikkatini çekmeyi başarmıştır. Genco Özak’un rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

Ökkeş Özak’un Rol Aldığı Yapımlar!

2019                      : Güvercin (Ökkeş)

2018                      : Söz (Kopuk – Selim Hayroviç)

2017                      : Kaybedenler Kulübü 2 (Sinema Filmi)

2017                      : Martıların Efendisi (Sinema Filmi)

2016                      : Kor (Sinema Filmi)

2016                      : Vatanım sensin (Mehmet)

2014                      : Kocamın Ailesi (Can)

26-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar