Güvercin yeni bölüm neden yok? Güvercin 7. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Güvercin yeni bölüm neden yok? Güvercin 7. bölüm ne zaman yayınlanacak?
Star TV ekranlarından izleyicisine ulaşan Güvercin dizisi yeni bölüm neden yok? Güvercin 7. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Mehmeet Ali Nuroğlu ve Almila Ada'nın başrolde yer aldığı Güvercin dizisi yayın gününde ekrana gelmedi. İzleyiciler dizinin yeni bölümünü Star TV ekranlarında göremeyince "Güvercin dizisinin yeni bölümü neden yayınlanmadı?" şeklinde sorular sormaya başladı. 24 Kasım Pazar akşamı ilk bölümüyle ekranlara gelmeye başlayan Güvercin dizisinin 6. ve son bölümü 2019 yılının son günlerinde ekrana gelmişti. İzleyiciler heyecanla 7. bölümün yayınlanmasını bekliyordu. 7. bölümün ise 5 Ocak Pazar akşamı yayınlanması bekleniyordu. Güvercin dizisinin yeni bölümü neden yok? Güvercin dizisi 7. bölüm ne zaman yayınlanacak? Güvercin dizisi izleyicileri bu soruların cevabına yazının devamından ulaşabilir. 

Güvercin yeni bölüm neden yok? Güvercin 7. bölüm ne zaman yayınlanacak? 

Star TV ekranlarının sevilen dizilerinden Güvercin, 7. bölümüyle bu akşam ekranlara gelmedi. Yeni yıl ile birlikte pek çok dizi araya gitti. Yeni yıl arasına giren diziler arasında Güvercin de yer aldı. Bu sebepten ötürü Güvercin dizisi bu Pazar akşamı izleyicisiyle buluşamadı. Peki bu yeni yıl arası ne kadar daha sürecek? Güvercin dizisinin 7. bölümü ne zaman ekranlara gelecek. Güvercin dizisi izleyicileri yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Güvercin dizisinin yeni yıl arası çok uzun sürmeyecek. Sevilen dizi kendini izleyicilerine özletmeden kısa sürede ekranlara geri dönecek. Güvercin dizisinin 7. ve yeni bölümü gelecek hafta yani 12 Ocak Pazar akşamı saat 20:00'da Star TV ekranlarında olacak.

Güvercin dizisi oyuncu kadrosu ve konusu

Güvercin dizisi Mardin'de geçmektedir. Cinayet suçundan hüküm giyen Bedir Kavvi, geçen on beş yılın ardından tahliye edilmiştir. Bıraktığı yerden hayatını yaşamak istemektedir ancak işler hiç de istediği gibi gitmeyecektir. Bu tahliye haberini alan Cibranoğlu ailesi küplere biner. Zira Bedir Kavvi, çok yakın dostu Ahmet Cibranoğlu'nun öldürme suçundan hapse girmiştir. İki aile arasında kan davasına dönüşebilecek çok tehlikeli bir husumet vardır. İki aile arasındaki şeyin kan davasına dönüşmemesi ise Kenan ve Zülüf arasındaki aşk olacaktır.

Güvercin dizisinin başrollerinde Mehmet Ali Nuroğlu ve Almila Ada yer alıyor. Bu isimlere Menderes Samancılar, Nursel Köse, Devrim Saltoğlu, Toprak Sağlam, Osman Albayrak, Gülen Karaman, Eslem Akar, Genco Özak, Işıl Dayıoğlu, Bülent Bilgiç, Berke Üsdiken, İdil Memi, Sabri Memi, Dilan Telkök, Gözde Fidan, Tolga Pancaroğlu ve Enver Akbaş eşlik ediyor. 

05-01-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler