TRT 1 dizisi Vuslat izleyiciyi şaşırtacak çok farklı bir dönemece giriyor!

TRT 1 dizisi Vuslat izleyiciyi şaşırtacak çok farklı bir dönemece giriyor!
TRT 1'den ekrana gelen Vuslat dizisinin senaryosu hiç kimsenin beklemediği farklı bir dönemece girdi. Yeni bölümlerde neler yaşanacak?

TRT 1'den ekrana gelen Vuslat dizisi bölümleriyle büyük ilgi çekiyor. Her bölümü merakla beklenen Vuslat dizisinin yeni bölümü önümüzdeki günlerde ekrana gelecek. Yeni bölümde ise hiç kimsenin beklemediği olaylar yaşanacak. Vuslat dizisi belki de hiç beklenmedik bir şekilde dönemece girecek. TRT 1'in rağbet gören dizilerinden olan Vuslat'ın yeni bölümü ne zaman ekrana gelecek? Bu hafta pek çok dizi yeni yıl arasına girdi. Vuslat dizisi de yeni yıl arasına girecek mi? Vuslat dizisinin 35. ve yeni bölümünde neler yaşanacak?

Vuslat dizisinin 35. bölümünde neler yaşanacak?

Aziz ve Feride, geçmişi kurcalamaya devam etmektedirler. Ancak içlerindeki merak nedeniyle canlarından olmaya çok yaklaşırlar. Yine de bir şekilde hayatta kalmayı başarırlar. Her ne kadar Aziz, adaleti tesis etmek adına geçmişe dair pek çok soru sorsa da sorduğu sorulara herhangi bir cevap bulamaz. Yapılacak müzayedenin tarihi yaklaştıkça Aziz ve Feride, büyük bir tehlikeye doğru sürüklenmektedir. İsmini bilmedikleri bir tetikçinin namlusu Aziz ve Feride'ye doğrultulmuştur. Feride'nin tek gayesi oldukça şüpheli bir cinayete kurban giden halasının başına gelenleri aydınlığa kavuşturmaktır. Aziz ise Korkmazer ve Çağlar ailelerinin ne gibi bir ortak noktası olduğunu öğrenmek ister. Kerem, Aneta'yı geri alabilmek için Bülent'in karşısına çıksa da başarıya ulaşamaz. Bununla birlikte Kerem'in öfkesi her geçen gün daha da büyümektedir, kendini kaybetmesi an meselesidir. Bülent için bahsi geçen o minyatürü alma kararı alır. Ne pahasına olursa olsun minyatürü ele geçirmelidir. Bülent ise Kerem ile sadece bir çıkar ilişkisinden ibaret olan müttefikliğini güçlendirmenin derdine düşer. Kerem'i Aziz'e karşı doldurarak Kerem ile Aziz arasına nifak tohumları sokmaya çalışır. Tüm bunlar yaşanırken Fırat'ın amacı ise Kerem'den acı bir intikam almaktır. Gayesine ulaşmak için çıktığı yol onu beklemediği biriyle yan yana getirecektir. 

Vuslat dizisinin 35. bölümü ne zaman ekrana gelecek?

TRT 1 ekranlarından izleyicisine ulaşan Vuslat dizisi Pazartesi akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Yeni yıl nedeniyle pek çok dizi bir haftalık araya gitti ancak Vuslat dizisi herhangi bir araya gitmeyecek. 35. bölüm 6 Ocak Pazartesi akşamı saat 20:00'da ekrana gelecek.

04-01-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler