Çukur yeni bölüm neden yok? Çukur yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Çukur yeni bölüm neden yok? Çukur yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
3. sezonunda da fırtına gibi esen Çukur dizisinin 16. bölümü ertelendi. Diziseverler soruyor, Çukur yeni bölüm neden yok? Çukur yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

3. sezonunda da fırtına gibi esen Çukur dizisinin 16. bölümü ertelendi. Temayüller gereği Yılbaşı haftasında bazı dizilerin yeni bölümleri yayınlanmıyor. Hal böyle olunca diziseseverler Çukur yeni bölüm neden yok? Çukur yeni bölüm ne zaman yayınlanacak, diye soruyor. Yılın ilk pazartesi günü yayınlanmayacak Çukur'un yeni bölümü ve son bölümde yaşananları detaylı olarak haberimizde bulabilirsiniz.

Çukur yeni bölüm neden yok? Çukur yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Pazartesi günlerine damga vuran ve milyonlarca hayran kitlesine ulaşan Çukur dizisinin 6 Ocak 2020 Pazartesi günü yayınlanması gereken 16. bölümü ileri bir tarihe ertelendi. Show TV ekranlarındaki macerasına 3. Sezonda da devam eden Çukur'da son bölümde Nejat İşler sürprizi Çukurseverleri kelimenin tam anlamıyla mest etti. Neredeyse her bölümüyle reyting rekorları kıran dizi, yılbaşı haftası yapımcı ve reklam şirketleri arasındaki görüşme trafiği nedeniyle bir hafta ertelendi. 3. sezon 15. bölümüyle son olarak 30 Aralık 2019 Pazartesi günü yayına giren Çukur’un 16. bölümü yılbaşı haftası nedeniyle 13 Ocak 2020 Pazartesi günü yayınlanacak. Canlitv platformu olarak takipçilerimize hatırlatalım ki yeni bölümde de sürprizler devam edecek.

Çukur’da heyecan hız kesmiyor

3. sezonda da beklentileri karşılayan ve yapımcılarının yüzünü güldüren Çukur dizisinde Yamaç ve Koçocalı aileleri mahalleyi korumak için mücadelelerine devam ediyorlar. Dram ve gerilim sahnelerinini hiç eksik olmadığı son bölümde izleyici Nejat İşler sürprizine bayıldı. Çağatay rolüyle  Nejat İşler artık Çukur'da Yamaç’ın şimdiye kadar gördüğü en büyük düşmanı oynayacak. Kendisine yamuk yapan armatörlerin gemilerini havaya uçuran Çağatay, Yamaç’ın gözünü korkuttu. Bundan sonraki bölümlerde Yamaç'ı yine büyük sınavlar bekliyor.

Çukur son bölümde neler oluyor?

Efsun'un babasının ölümünde payı olduğunu öğrenen Yamaç hayal kırıklığına uğramıştır. Efsun'a cephe alan ve ona verebileceği en büyük zararı hesaplayan Yamaç, Efsun'un koruduğu altınları ele geçirir. Altınları kaybedince deliye dönen Efsun, Yamaç'ı tehdit eder. Yamaç bu tehdite güler çünkü altınların gerçek sahibinin Çağatay olduğunu öğrenmiştir. Yamaç için gerçek tehdit karşısına yeni çıkan Çağatay’dır ve artık kozlarını onunla paylaşacaktır. Öte yandan birden ortaya çıkan Mahsun, Yamaç'tan özür diler. Karaca ile aralarında gerilim olan Azer, onu evden yollamaya çabalamaktadır. Ancak güçlü bir kadın olan Karaca’yı evden yollamak kolay değildir. Aralarını bulmak isteyen Sultan ise Azer ve Karaca'nın evlenmesini ister. Sultan'ın evlilik önerisi herkesi şaşkına çevirmiştir.

Çukur dizisi 3. sezon 16. bölümüyle 13 Ocak 2020 Pazartesi günü saat 20:00’de Show TV ekranlarında. Keyifli seyirler.

06-01-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar