Yargı 51. Bölüm İzle

Yargı 51. Bölüm İzle
Yargı 51. Bölüm İzle; 22 Ocak Pazar günü ekrana gelen Yargı Dizisinin yayınlanan 51. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Yargı 51. Bölüm İzle; 22 Ocak Pazar akşamı 51. Yeni bölümüyle ekrana gelen Yargı dizisinin başrollerinde Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Uğur Aslan, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Şükran Ovalı ve Cezmi Baskın’ın rol aldığı Yargı bu sezonda Pazar akşamlarının en çok izlenen yapımları arasında yer almayı sürdürüyor. Ay Yapım tarafından hazırlanan ve başladığı günden beri en çok izlenen yapımlar arasında yer alan başarılı dram ve aşk dizisi Yargı seyirciyi ekrana kilitlemeyi sürdürüyor. Avukat Ceylin ve Savcı Ilgaz etrafında dönen aşk, ilişki ve olaylar sarmalını konu edinen başarılı dizinin yönetmen koltuğunda Ali Bilgin yer alırken dizinin senaryosunu Sema Ergenekon kaleme alıyor. Dizinin yayınlanacak 51. Yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirci ile buluşuyor.

Yargı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve üçüncü sezonunda olan başarılı dizi Yargı Pazar akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Bir savcı ve bir avukatın hikayesi etrafında yaşanan olayları anlatan dizinin yayınlanan son bölümünde evli ve birbirine aşık olan Ceylin ve Ilgaz aralarında yaşanan sorunlar nedeniyle ayrılma noktasına gelmişlerdir. Yaşanan her şeye rağmen aralarındaki ilişkinin kopması her ikisinin de canını acıtmaktadır. Bu arada Yekta’nın yakalanması ve bir şekilde hesap vermesi için Ceylin elinden geleni yapmaktadır. Ceylin, Ilgaz, Pars ve Eren’in gündeminde ise yeni olaylar ve yeni vakalar vardır. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek.

Yargı 51. Bölümde Neler Yaşanacak?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Pazar akşamlarının en çok sevilen ve seyredilen yapımları arasında yer alan Yargı yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’da ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak 51. Yeni bölümünde, Ceylin kendisini yeni bir çıkmazın içinde bulur. Dosyayla alakalı olarak Ceylin’e gelen tehdit telefonu zaten arasının bozuk olduğu Ilgaz’la arasında yeni bir gerilim doğmasına sebep olur. İkili bir yandan davayı çözüme kavuşturmak bir yandan da aralarındaki kavga ve kırgınlığı bitirmek için uğraşmaktadır. Bu arada Ilgaz ve Eren düğün gününde neler olduğunu araştırmaya başladıkça yeni gelişmeler ve yeni sürprizler onları beklemektedir. Şimdiye kadar mesleği gereği çokça tehdit almış olan Ilgaz, adaletten hiçbir şekilde ödün vermeme derdindedir. Fakat Ilgaz dahil hiç kimse tehdidin boyutunun ne kadar olduğunu farkına varamamıştır. Kanal D ekranlarının sevilen ve reytingi yüksek dizisi Yargı’nın yayınlanacak 51. Yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirci ile buluşuyor.

22-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar