Güzel Oyuncu Alina Boz Ekranlara Hangi Diziyle Dönüyor?

Güzel Oyuncu Alina Boz Ekranlara Hangi Diziyle Dönüyor?
Genç ve güzel oyunculardan halen Love 102 adlı yapımda rol alan Alina Boz yeni yayın döneminde hangi diziyle ekranlara dönüyor. İşte Alina Boz’un yer alacağı o dizi ve detaylar!

Kanallar yeni yayın dönemine uzun zamandır hazırlanıyorlar. Pek çok yapımın ilk kez seyirciyle buluşacağı Eylül ve Ekim aylarından itibaren seyirci de bu yapımlar arasında tercihlerini belirleyecek. Bu durumun yansıması ise ister istemez reyting olarak ortaya çıkacak ve bu da yayınlanan yapımların adeta kaderini belirleyecek. Bu sebeple yapım şirketleri ellerinden geldi kadar iyi bir hazırlık dönemi geçirmeye çalışıyorlar. Atv ekranlarında yeni yayın döneminde yayınlanacak dizilerden biri olan ve hazırlıkları süren Maraşlı adlı dizi de hazırlıklarını sürdürüyor. Tims & B Yapım tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Kudret Sabancı’nın oturduğu ve senaryosu Ethem Özışık tarafından kaleme alınan Maraşlı’nın erkek başrol oyuncusu daha önce belli olmuştu. Burak deniz’in yer alacağı diziye şimdi de güzel ve başarılı oyuncu Alina Boz kadın başrol olarak dahil oldu. İşte detaylar!

Alina Boz Maraşlı’da!

Atv ekranlarında yeni başlayacak dizilerden olan Maraşlı dizisinde Burak deniz’in partneri belli oldu. Kanalın yeni yayın dönemindeki iyi sonuçlar beklediği yapımlardan biri olan Maraşlı’nın oyuncu kadrosunu şekillendirmeye çalışan yapım şirketi hazırlıklarını bir an önce tamamlayarak sete inme telaşı içinde. Ayrıca güzel oyuncu Alina Boz’un halen rol aldığı Love 102 adlı yapımında bitmesi bekleniyor. Maraşlı’nın hazırlıklarının bitmesi ve Alina Boz’un mesai olarak rahatlaması durumunda dizinin çekimleri başlayacak. Maraşlı bir fedainin hikayesinin ele alınacağı dizide Alina Boz’un bu fedaiyi canlandıracak Burak deniz’in partneri olacak.

Alina Boz Kimdir?

Atv’de ekrana gelecek olan Maraşlı adlı yapımda Burak Deniz’le aynı seti paylaşacak ve dizinin kadın başrolü olacak olan güzel oyuncu Alina Boz 14 Haziran 1998 yılında Rusya’da dünyaya gelmiştir. Daha sonra Türkiye’ye taşınan güzel oyuncu Alina Boz geleceği parlak oyunculardan biri olarak dikkatleri çekmektedir. Kadir has Üniversitesi Oyunculuk Bölümünden mezun olan genç ve güzel oyuncu pek çok yapımda rol almış ve seyirci tarafından sevilmiştir. Son olarak bir internet platformunda yayınlanan Love 102 adlı yapımda rol alan Boz’un oynadığı diğer yapımlar şunlardır.

-          Love 102

-          Elimi Bırakma

-          Vatanım Sensin

-          Sevdanın Bahçesi

-          Bölük

-          Kaçma Birader

-          Paramparça

-          Cesur Hemşire

19-08-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar