Güzel Oyuncu Gizem Karaca Şampiyon Dizisi’nin Kadrosuna Katıldı!

Güzel Oyuncu Gizem Karaca Şampiyon Dizisi’nin Kadrosuna Katıldı!
TRT 1'de yayınlanan ve genç kitle tarafından çok sevilen Şampiyon dizisi oyuncu kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Diziye son olarak Gizem Karaca dahil oldu. İşte detaylar!

TRT 1 ekranlarında bu sezon başında yayınlanmaya başlayan ve özellikle genç seyircinin beğeniyle takip ettiği Şampiyon Dizisi 15 bölümdür yayınlanıyor. Kadrosunda Tolgahan Sayışman, Erkan Avcı, Erdal Özyağcılar, Yıldız Çağrı Atiksoy, Ümit Erdim, İlayda Alişan, Şahin Kendirci gibi usta oyuncuların yer aldığı dizi ilk önce Perşembe akşamları yayınlanmaya başlamış ancak reytinglerinin düşük gelmesi sebebiyle Pazar gününe alınmıştı. Dizi hakkında zaman zaman final yapacak, bitecek gibi iddialara rağmen dizinin kanal tarafından yayınlanacağı belirtiliyor. Yılbaşı arası veren ve bu hafta tekrar yayına başlayacak olan Şampiyon dizisi bu arada boş durmadı ve kadrosunu güçlendirmeye devam etti. Dizinin zaten birbirinden ünlü olan oyuncu kadrosuna güzel ve başarılı oyuncu Gizem Karaca’da dahil oldu. Dizide Elisa karakterini canlandıracak olan oyuncunun kim olduğunu ve canlandıracağı karakteri inceledik. İşte detaylar!

Elisa (Gizem Karaca) Kimdir?

Başrolünde Fırat karakteri ile Tolgahan sayışman’ın yer aldığı TRT 1 ekranlarında yayınlanan Şampiyon dizisi kadrosunu yeni bir oyuncu ile güçlendirdi. Diziye Elisa karakteri olarak giren Gizem Karaca’nın dizide güçlü bir karaktere hayat vereceği öğrenildi. İşte Gizem Karaca’nın canlandıracağı Elisa’nın özellikleri. Elisa diziye Fırat’ın partneri olarak girmiş durumda. Derviş Aladağ’ın üvey kızı olan Elisa çok güçlü ve ayakları üstünde durmayı başarabilen bir karakterdir. Elisa başına gelen birçok olumsuz olaya rağmen yılmamış ve hayatta var olma savaşını kazanmıştır. Dizide Fırat’ın ilgisini çekecek ve bir ilişkinin başlamasını sağlayacaktır. Elisa aynı zamanda Yaman ile Derviş arasındaki savaşında bir tarafı olacak ve Yaman’ın elini güçlendiren bir karakter olarak ön plana çıkacaktır.

Gizem Karaca Kimdir?

Güzel oyuncu Gizem Karaca 7 Eylül 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu ilkokulu ABD’de, ortaokulu Kanada’da ve liseyi de Türkiye’de bitirmiştir. Oyuncu üniversiteyi İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümünde tamamlamıştır. Oyuncu iyi derece Fransızca ve İngilizce bilmektedir. Oyuncunun rol aldığı yapımlar şunlardır. Eve Düşen Yıldırım, Emir’in Yolu – Güneş Sancaktar, Benim Hala Umudum Var, Seni Seviyorum Adamım, Güzel Köylü, İstanbul Sokakları, İçimdeki Fırtına, Kara Sevda, Küçük Ortak, Ay Lav Yu Tuu, İnsanlık Suçu, Hürkuş.

08-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar