Hadise ile Kaan Yıldırım ayrıldı mı?

Hadise ile Kaan Yıldırım ayrıldı mı?
Hadise ile Kaan Yıldırım ayrıldı mı? Hadise ile Reza Zarrab iddiası. Hadise sevgilisinden ayrıldı mı? Hadise kimdir? Kaan Yıldırım kimdir?

Hadise ile Kaan Yıldırım ayrıldı iddiaları magazin dünyasının gündemine düştü. Peki Hadise ile Kaan Yıldırım ayrıldı mı? Hadise ile Reza Zarrab iddiası ne? Hadise'den açıklama. Hadise sosyal medya hesabı.

Geçtiğimiz günlerde Ebru Gündeş ile Reza Zarrab'ın boşanma aşamasında oldukları haberi ortaya çıkmıştı. Ardından ortaya çıkan iddialar Hadise'yi çileden çıkardı. Peki Reza Zarrab ile Hadise iddiası ne?

Hadise ile Kaan Yıldırım ayrıldı mı?

1 yıldır birlikteliklerini sürdüren Hadise ile Kaan Yıldırım, ortaya çıkan can sıkıcı bir iddia ile sarsıldı. Yasak aşk yaşadığı iddiası ile çıkan iddialara Hadise'den sert açıklama gelmiş ve sevgilisi Kaan Yıldırım'da Hadise'nin arkasında olduğuna dair açıklama yapmıştı. Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab ile Hadise' nim geçtiğimiz yıl yasak aşk yaşadıkları iddiası herkesi şaşkına çevirdi. Bu iddialara karşılık Hadise, 'Güne hakkımda çıkan inanılmaz iftiralarla başladım. Bugüne kadar karşılaştığım tüm hakaretler, aşağılamalar, iftiralara karşı sabırla ve empatiyle yaklaşmaya çalıştım ama bu kadar uzun boylu değil. Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez. Avukatım Hakan Öncel aracılığı ile tüm hukuki yollarla bu mübarek ramazan gününde bana bunu yaşatanlara hesabını soracağım' sözlerini kullandı.

Ardından Hadise'nin sevgilisi Kaan Yıldırım ise Hadise'nin sosyal medyada yaptığı paylaşımı kendiside paylaşarak sevgilisinin yanında olduğunu göstermişti. Ancak bugün aldığımız bilgilere göre Kaan Yıldırım, sosyal medya hesabında Hadise'yi takipten çıkardı. Hadise ile Kaan Yıldırım ayrıldı mı? iddiası ise hayranlarını üzdü. Kaan Yıldırım'ın ortaya çıkan iddialara karşılık rahatsızlık duygçduğu düşünülmekte. Bugün yaşanan gelişme ile birlikte ikilinin ayrıldıkları düşünülüyor. Ancak Hadise veya Kaan Yıldırım'dan ayrıldıklarına dair herhangi bir açıklama gelmedi. Hadise ve Kaan Yıldırım tarafından herhangi bir açıklama geldiğinde sizinle paylaşacağız.

Hadise kimdir?

22 Ekim 1985 yılında dünyaya gelen Hadise, Belçika'da doğmuştur. 2005 yılında ilke albümü ile hem Belçika'da hem de Türkiye' de ünlenmiştir. 2009 yılında Türkiye'yi Eurovision yarışmasında Dğm Tek Tek şarkısı ile temsil etmiştir. 6 Altın Kelebek Ödülü ve 3 TMF ödülü gibi daha bir çok ödülü vardır. Birbirinden başarılı bir çok albümü yer almaktadır.

19-04-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar