Teşkilat dizisi oyuncusu koronavirüs oldu!

Teşkilat dizisi oyuncusu koronavirüs oldu!
Teşkilat dizisi oyuncusu koronavirüs oldu! Teşkilat dizisi oyuncu korona oldu. Teşkilat dizisi Zehra koronavirüse yakalandı.

TRT 1 Teşkilat dizisi oyuncusu koronavirüse yakalandı. Teşkilat dizisi oyuncusu koronavirüs oldu! Teşkilat dizisi setinde koronavirüs paniği. Teşkilat dizisi oyuncuları korona testi pozitif çıktı. Teşkilat dizisi hangi oyuncular pozitif? Teşkilat dizisi Zehra koronavirüs oldu. Teşkilat dizisi Zehra kimdir? Teşkilat dizisi oyuncuları kimler?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Teşkilat yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Teşkilat dizisinde koronavirüs paniği yaşanıyor. Teşkilat oyuncu kadrosunda yer alan Deniz Baysal Yurtçu'da koronavirüs testinin pozitif olduğunu açıkladı. Kısa bir süre önce de ünlü oyuncu Nihat Altınkaya'nın koronavirüs testinin pozitif çıktığını öğrenmiştik. Peki Teşkilat dizisi Deniz Baysal Yurtçu kimdir?

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Deniz Baysal Yurtçu, 

'Arkadaşlarr : ) Haber doğru, covid oldum. Evde 10 günlük karantinadayım. İyiyim, moralim yerinde, sadece koku alamıyorum. Atlatacağım inşallah. Ama gerçekten iyiyim, merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim.

Yalnız değilim, Barış da benimle bu süreçte. Evde ayrı ayrı takılıyoruz, o negatif çok şükür. En iyi ilaçlardan biri moral. Benim moralim de yerinde.' sözlerini kullandı.

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Mesut Akusta gibi oldukça başarılı isimlerin yer aldığı Trt 1 ekranlarının sevilen dizisi Teşkilat oyuncu kadrosunda Ezgi Eyüpoğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Alptuğ Altınkaya, Serdar Yeğin, Yavuz Bingöl, Uğur Ahmet Say, Yunus Destebaşı, Azra Bölek ve Atılay Uluışık gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır. 

Deniz Baysal Yurtçu kimdir?

5 Nisan 1991 yılında dünyaya gelen Deniz Baysal Yurtçu, İzmir doğumludur. Eğitimine Celal Bayar Üniversitesi Uluslararası Ticaret bölümünde devam ettiren Deniz Baysal Yurtçu, ilk olarak Bitmeyen Şarkı dizisinde rol alarak ekranlara gelmeye başladı. Birbirinden başarılı dizi ve filmlerde rol almaya devam eden Deniz Baysal Yurtçu, günümüzde Trt 1 kanalında yayınlanmaya devam eden Teşkilat dizisinde Zehra karakterini canlandırmaktadır.

Deniz Baysal Yurtçu rol aldığı dizi ve fimler

Bitmeyen Şarkı

Derin Sular

Babalar ve Evlatlar

Kayıp Şehir

Aşk Ekmek Hayaller

Kaçak Gelinler

Can Bedenden Çıkmayınca

Beyaz Yalan

Sevda Kuşun Kanadında

Rüzgarın Kalbi

Fazilet Hanım ve Kızları

Söz

Hizmetçiler

Teşkilat

Sol Şerit

7. Koğuştaki Mucize

19-04-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar