Survivor Extra’nın Yeni Sunucusu Belli Oldu

Survivor Extra’nın Yeni Sunucusu Belli Oldu
Tv 8 ekranlarında yayınlanan yarışma programı Survivor’un değerlendirildiği program olan Survivor Extra’nın yeni sunucusu Hakan Hatipoğlu oldu.

Tv 8 ekranlarında yayınlanan yarışma programı Survivor 2021 tüm heyecanla devam ediyor. Artık yarışmacıların yavaş yavaş sona yaklaşmasıyla heyecan daha da artarken psikolojik ve fiziksel dayanıklılık da yarışmacıları zorlama başladı. Kanalın fenomen haline gelen bu yarışma programını stüdyoda değerlendiren ve yorumlarıyla seyirciye zaman zaman ipuçları veren Survivor Extra Programı da en az yarışma kadar seyrediliyor ve seviliyor. Programda Murat Özarı, Semih Öztürk ve Sema Aydemir yorumcu olarak bulunurken programın sunuculunu ise Furkan Dede yapıyordu. Yapıyordu diyoruz çünkü Furkan Dede’nin Survivor Extra programı ile olan sunuculuk ilişkisi sona erdi. Sebebi tam olarak anlaşılamayan bir gelişme sonrasında Furkan Dede programdan gönderildi. Bu durumda da program için eni sunucu arayışı başladı ve bu isim çok uzaklarda hemen değil hemen yakınlarda bulundu.

Hakan Hatipoğlu Survivor Extra’nın Yeni Sunucusu Oldu

Tv 8 ekranlarında yayınlanan başarılı magazin ve analiz programı Survivor Extra’nın sunuculuğunu üstlenen Furkan Dede’nin programla ilişiğinin kesilmesi üzerine programın eni sunucusu Hakan Hatipoğlu oldu. Daha önce Survivor 2018’de yarışmacı olarak bulunan ve yine Acun Ilıcalı’nın hazırladığı ve sunduğu Var mısın yok musun programında da yarışmacı olarak bulunan Hakan Hatipoğlu Survivor Extra’nın yeni sunucusu oldu. Hakan Hatipoğlu aynı zamanda yine Tv 8’de halen Survivor Panorama adlı programında sunuculuğunu yapıyordu. Furkan Dede’den boşalan sunuculuk koltuğuna oturan Hakan Hatipoğlu seyircinin sevdiği isimlerden biri. Yarışma programının hemen ardından başlayan ve seyircinin de en az Survivor yarışması kadar merakla seyrettiği Survivor Extra kanalın başarılı yapımlarından biri.

Hakan Hatipoğlu Kimdir?

Halen Tv 8 ekranlarında yayınlanan Survivor Panaroma adlı programın sunucusu olan Hakan Hatipoğlu 28 Kasım 1979 yılında Çanakkale’de dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimi tamamladı. Ünlü isim ilk olarak ekranlara Var mısın Yok musun adlı programda yarışmacı olarak katıldı. Hakan Hatipoğlu daha sonra Survivor 2018’de yarışmacı olarak yer almıştır. Ünlü isim uzun zamandır ekranlarda çok çeşitli programlarda sunuculuk görevi üstlenmiş ve bu görevleri başarıyla yerine getirmiştir. Hakan Hatipoğlu halen Tv 8 ekranlarında sunuculuk yapmaktadır.

19-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar