Hadise & Kaan Yıldırım Aşkı Netleşti! Kaan Yıldırım Hadise'nin Evine mi Taşındı?

Hadise & Kaan Yıldırım Aşkı Netleşti! Kaan Yıldırım Hadise'nin Evine mi Taşındı?
Magazin dünyası yeni bir aşk iddiasıyla çalkalanıyor... Şarkıcı Hadise ile Oyuncu Kaan Yıldırım Aşk mı Yaşıyor? Kaan Yıldırım Hadise'ye mi taşındı? İşte detaylar!

Magazin Dünyası Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya aşkına odaklanmışken sessiz sessiz bir aşk yaşanmaya başladı ve gözlerden uzak bir şekilde olgunlaştı gelişti. Magazin ve oyuncu dünyasının iki sevileni arasında yaşanmaya başlanan aşk bir anda gündeme oturdu. Şu sıralar Hekimoğlu Dizisinde canlandırdığı Mehmet Ali karakteri ile seyircinin kalbinde taht kuran genç oyuncu Kaan Yıldırım ile yine müzik dünyasının sevilen ismi ve son yılların O Ses Türkiye yarışmasının değişmez jüri üyesi Hadise arasında aşk yaşandığı ortaya çıktı. İkilinin bir aydır birlikte olduğu ve ilişkilerinin oldukça iyi gittiği kulaktan kulağa yayılırken ikili konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. İşte haberin detayları!

Hadise & Kaan Yıldırım Aşkı!

Magazin dünyası yeni bir aşk söylentisi ile çalkalanıyor. Son zamanlarda Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya aşkı ortaya çıktı çıkıyor söylentileri haberleri süslerken bir anda ünlü şarkıcı Hadise ile oyuncu Kaan Yıldırım arasında aşk yaşanmaya başladığı kulisleri bir anda hareketlendirdi. Bir ay önce başlayan aşkı Hadise’nin sosyal medya hesabında paylaştığı bir resim ele verirken ikilinin gözlerden uzak bir şekilde ilişkilerini sürdürmeye devam ettikleri belirlendi. Kaan Yıldırım ile Hadise arasındaki aşkın yansımaları bir anda sosyal medya ve Magazin gündeminde yankılanırken Kaan Yıldırım’ın Hadise’nin İstinye’deki evine taşındığı ve ikilinin birlikte yaşamaya başladığı iddiaları gündeme damgasını vurdu. Hekimoğlu Dizisinde rol alan Kaan Yıldırım ile O Ses Türkiye jüri üyesi Hadise’nin bu aşka dair herhangi bir açıklama yapmaması dikkat çekerken ikiliden yakında bir açıklama bekleniyor.

İlişki Nasıl Ortaya Çıktı?

Genç oyuncu Kaan Yıldırım ile müzik dünyasının sevilen ismi Hadise arasında yaşandığı iddia edilen aşkın ortaya çıkması ise sosyal medya kullanıcısı takipçilerin dikkati ortaya çıkardı. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan şarkıcı Hadise’nin geçtiğimiz günlerde paylaştığı bir fotoğraf kullanıcıların dikkatini çekti. Fotoğrafın oyuncu Kaan Yıldırım’a ait olduğu ve daha önce Kaan Yıldırım’ın bu köpekle fotoğraf paylaştığı ortaya çıktı. Hadise’nin de aynı köpeğin fotoğrafını kalp emojileri ile paylaştı. Bu paylaşımlar sonrası ikilinin aşkı ortaya çıktı.

13-02-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar