Hadise Koronavirüse Yakalandı!

Hadise Koronavirüse Yakalandı!
Önü bir türlü alınamayan koronavirüse bir ünlü ismin daha yakalandı iddia edildi. Ünlü şarkıcı Hadise’nin koronavirüs  testinin pozitif çıktığı iddia edildi.

Her geçen gün daha fazla insana bulaşan ve daha fazla insanın hayatını kaybetmesine sebep olan koronavirüs dur durak tanımadan tüm dünyada etkisini göstermeye devam ediyor. Tüm ülkelerin mücadele ettiği ve artık ölüm oranının milyonu geçtiği hastalığa çare bulabilmek için de doktorlar ve bilim insanları var güçleriyle çalışıyor. Geliştirilen aşılar için deneme sürecinin devam ettiği ve kısa zamanda aşılamanın başlayacağı belirtilirken hastalığa yakalananlar da ne yazık ki devam ediyor. Ünlü ünsüz ayırmadan herkesin tehlike altında oldu bugünlerde ünlü isimler de Koronavirüse yakalanıyor ve hatta hayatını kaybediyor. Son olarak magazin basını ve sosyal medyaya düşen bir iddia bir anda gündemin ilk sıralarına oturdu. İddiaya göre ünlü şarkıcı Hadise’de koronavirüse yakalandı. Her ne kadar resmi bir açıklama yapılmasa da Hadise’nin birlikte yaşadığı sevgilisi Kaan Yıldırım’ın evinden taşınması ve kendi evinde karantinaya girmesi iddiaları güçlendirdi.

Hadise Karantinada!

Ünlü şarkıcı Hadise uzun bir süre önce koronavirüs sebebiyle sahne çalışmalarını erteleyerek zamanının çoğunu sevgilisi Kaan Yıldırım ile geçirmeye başlamıştı. Tv 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye Programının da yayına girmemesi sebebiyle ünlü şarkıcı daha çok kendisiyle ilgilenmeye ve dinlenmeye başlamıştı. Ancak geçtiğimiz günlerde durumundan şüphelenen Hadise’nin koronavirüs yaptırdığı ve bu testin sonucunun da pozitif çıktığı iddia edildi. İddiaya göre koronavirüse yakalanan ünlü isim kendini evinde karantinaya alarak çevresindekileri de korumaya aldı. Geçtiğimiz ay annesi rahatsızlanan ve yurt dışına çıkan Hadise annesinin rahatsızlığının geçmesiyle birlikte ülkeye geri dönmüştü. Hadise’nin konuyla ilgili bir açıklama yapıp yapmayacağı bilinmiyor.

Apar Topar Taşındı!

Ünlü isim Hadise koronavirüs testinin pozitif çıkmasıyla birlikte aynı evi paylaştığı ve bir süredir birlikte olduğu sevgilisi oyuncu Kaan Yıldırım’ın yanından taşındı. Birlikteliklerini er fırsatta dile getiren ve oldukça mutlu olduğu gözlenen Hadise’nin Kaan Yıldırım’ın evinden taşınarak İstinye’deki kendi evine taşındığı ve karantinaya girdiği öğrenildi. Bu gelişmelerden sonra olay bir anda sosyal medya ve magazin gündeminde geniş bir şekilde yer aldı. Bizde ünlü şarkıcı Hadise’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve biran önce eski sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

25-11-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar