Hadise Uzaklaştırma Kararı Aldırdı!

Hadise Uzaklaştırma Kararı Aldırdı!
Magazin dünyasının önde gelen isimlerinden Şarkıcı Hadise kendisini rahatsız ettiğini öne sürdüğü takipçisine karşı mahkemeden uzaklaştırma kararı aldırdı. İşte haberin detayları!

Son günlerde yeniden magazin ve sosyal medya gündeminde yer almaya başlayan şarkıcı Hadise bir kez daha gündem oldu. Geçtiğimiz aylarda aşk yaşadıkları oyuncu Kaan Yıldırım’la ayrılan ve bir süre ayrı kaldıktan sonra geçtiğimiz günlerde yeniden bir araya gelen şarkıcı Hadise oturduğu yerde kendisini rahatsız ettiğini ileri sürdüğü bir takipçisi hakkında mahkemeden uzaklaştırma kararı aldırdı. Şarkıcının yaşadığı yere gelerek Hadise’yi soran Tarık D. Hakkında aldırdığı uzaklaştırma kararı sonrası açıklama yapan Hadise bu olay daha önce kendisini rahatsız ettiği için mahkemelik olduğu Ümit S. İle ilgili olduğunu iddia etti. İşte haberin ayrıntıları!

Neler Yaşandı?

Ünlü şarkıcı Hadise İstinye’de oturduğu sitenin önüne gelerek kendisini soran ve rahatsız ettiğini iddia ettiği Tarık D. Hakkında şikayetçi oldu. 19 Ocak gece saat 00.05 sıralarında şarkıcının evinin önüne gelen ve turizmci olduğu öğrenilen Tarık D. Güvenlik görevlilerine kedisini Hadise2nin davet ettiğini söyleyerek siteye girmek istedi. Tarık D.’nin hareketlerinden şüphelenen güvenlik personeli Hadise’nin bu sitede ikamet etmediğini söyleyerek Tarık D’yi geri gönderdi. Aynı günün öğlen saatlerinde yeniden gelen Tarık D. Lbir kez daha Hadise’yi görmek istedi. Bu yaşananlar üzerine Hadise Emniyet’e giderek Tarık D. Hakkında şikayetçi oldu. Hadise verdiği ifadede “bu olayın daha önce beni rahatsız etti için davacı olduğum Ümit S. İle bağlantılı olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Tarık D. İse verdiği ifadede “Hadise’den imza almak istedim. Ümit S. Adlı kişiyi tanımam” ifadelerini kullandı. İstanbul Aile Mahkemesi’nde görülen duruşmada Tarık D.’nin 1 ay süreyle şarkıcı Hadise’ye yaklaşmamasına karar verildi. Tarık D. Kararı ihlal ederse 3 günden 10 güne kadar zorlama hapsine tabi tutulacak.

Yeniden Barıştılar!

Geçen yılın bomba aşklarından olan ve evleneceklerine kesin gözüyle bakışan Hadise Kaan Yıldırım çifti ise beklenmeyen bir şekilde ayrılmışlardı. Ayrılık haberini sosyal medya hesabından paylaşan Hadise olayın üzerinden aylar geçtikten sonra aşık olduğu Kaan Yıldırım’la yeniden bir araya geldi. İkili geçtiğimiz günlerde yeni birlikteliklerinin ilk fotoğraflarını verdi. Bu sefer ilişkilerinin daha sağlam gitmesi için daha bir temkinli davranan çiftin gelecekte neler planladıkları ise şimdilik bilinmiyor.

29-01-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar