Kırmızı Oda’da beklenmedik Ayrılık!

Kırmızı Oda’da beklenmedik Ayrılık!
Cuma akşamlarının sevilen ve reyting rekortmeni dizisi Kırmızı Oda’da bu akşam hüzünlü bir ayrılık yaşandı. Dizinin Doktor Ayşe’si Meriç Aral diziye veda etti.

Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşan ve Cuma akşamlarının en çok seyredilen dizisi konumunda bulunan Kırmızı Oda’da bu akşam yayınlanan 22. Bölümde seyirciyi şok eden ayrılıklar yaşandı. Dizinin başladığı günden itibaren ana kadrosunda yer alan ve dizideki doktorlardan biri olan genç Doktor Ayşe bu akşam ekrana gelen 22. Bölümle birlikte Kırmızı Oda’ya ve dizinin seyircilerine veda etti. Son bölümlerde yaşadığı üzüntüler sebebiyle Doktor Hanım’la dertleşmelere başlayan ve Doktor Hanım’ın ayrılığı bir kez daha düşünmesini salık verdiği Doktor Ayşe klinikte daha fazla duramayacağını anlayarak kliniğe ve arkadaşlarına veda etti. Bu şok gelişme dizinin daimi seyircilerini de üzerken Doktor Ayşe’nin beklenen bu ayrılığı seyircide kekremsi bir tat bıraktı.

Doktor Ayşe Veda Etti

Kırmızı Oda’da bu akşam yayınlanan 22. Bölüm hem trajik hem de duygusal vedalarla dolu bir bölüm oldu. Öncelikle dizide baştan beri Doktor Ayşe karakteriyle rol alan güzel oyuncu Meriç Aral diziye veda etti. Meriç Aral’ın canlandırdığı Doktor Ayşe bir süredir zaten klinikten ayrılma planları yapıyordu. Doktor Deniz’e olan aşkı ve bu aşka karşılık göremeyişi üstelik de Doktor Deniz’in Doktor Piraye ile birlikte olmaya başlaması genç Doktor Ayşe için daha fazla katlanılamaz hale geldi ve ayrılık kararını da getirdi. Doktor Hanım’ın ısrarları da bir sonuç vermeyince dizinin başından itibaren Doktor Ayşe karakterini canlandıran Meriç Aral diziye veda etti. Bu ayrılık seyirciyi şoke ederken final bölümünde de Boncuk karakterinin trajik sahnesi seyirciyi üzdü. İlaçlarını kullanmadığı için tedavisi geriye giden Boncuk son olarak eski günlerine döndü ve yine halüsinasyonlar görmeye başladı. Bu halüsinasyonların birinin sonunda da yolda koşarken bir kamyonun çarpmasıyla yerde kaldı. Bu trajik sahnede seyirciyi derinden etkiledi. Böylece 22. Bölüm ayrılıklar bölümü olarak hafızalarda yerini aldı.

Meriç Aral Kimdir?

Kırmızı Oda’nın güzel doktoru, Doktor Ayşe karakterini canlandıran Meriç Aral 1 Temmuz 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından Üniversitede de Hukuk okuyan Meriç Aral oyunculuk yapmaya karar vermiştir. İlk olarak kamera karşısına Sultan adlı yapımla geçen Meriç Aral bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Bu yapımlardan bazıları şunlardır.

-          Kırmızı Oda

-          Söz

-          Hesapta Aşk

-          Unutursam Fısılda

-          Muska

-          Medcezir

-          Balayı

-          Sultan

29-01-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar