İşte Bergüzar Korel'in bebeğinin cinsiyeti!

İşte Bergüzar Korel'in bebeğinin cinsiyeti!
İşte Bergüzar Korel'in bebeğinin cinsiyeti! Bergüzar Korel kimdir? Bergüzar Korel'in eşi. Bergüzar Korel hamile mi? Bergüzar Korel haberleri.

Bergüzar Korel'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu. İşte Bergüzar Korel'in bebeğinin cinsiyeti! Oyuncu Bergüzar Korel hamile mi? Bergüzar Korel'in eşi kimdir? Bergüzar Korel rol aldığı diziler. Bergüzar Korel kimdir? Bergüzar Korel boyu. Bergüzar Korel ile ilgili tüm gelişmeler.

Eşi Halit Ergenç ile birlikte evliliklerini sürdürmeye devam eden Bergüzar Korel, geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu açıklamıştı. İki oğlu olan Bergüzar Korel, şimdi ise üçüncü kez anne olmanın heyecanını yaşıyor. Geçtiğimiz gün instagram hesabından verdiğ müjde ile bebeğinin cinsiyetini açıklayan Bergüzar Korel, 

'Allah biliyor çok istedim.. Ailemiz, en yakınlarımız, can dostlarımız… Herkes… Büyük bir ailemiz, sağlıklı, mutlu evlatlarımız olsun. E biri de kız olsun. Ne kadar çok istediysek Han’ımız daha yaşını doldurmadan kız evladımızın mutluluğu heyecanı hepimizi sardı. Canım Hatice’m toplamış tüm arkadaşlarımızı birkaç hafta önce bana böyle bir sürpriz yaptı. Hepsi benden heyecanlı. Sözleştik, sağlıkla, mutlulukla ilerleyen günlerde tüm erkek anneleri olarak içimizde kalan tüm simleri, balonları, tülleri birbirinize dolayıp eğleneceğiz Allah nasip ederse. Bu mutluluğumuzu sizinle de paylaşmak istedim. Mutlu günlerinizde kalbi hep sizinle atan güzel insanlar hiç eksilmesin hayatınızdan. Sevgiyle' notunu düştü.

Güzel oyuncu Bergüzar Korel, sürpriz bir şekilde hamile kaldığını rol alacağı yeni diziye veda ettikten sonra, 'Sete çıkmaya hazırlanırken bizi çok şaşırtan bir sürpriz ile karşılaşarak, hamile olduğumu öğrendim. Hamile olmam projeye devam etmeme engel değilken, artan vakalar yüzünden çekimlerimizi ileri bir tarihe attığımızda maalesef fiziksel değişimim karaktere ve projemize uygun olmayacağı için aylardır üzerinde çalıştığımız işimizi erteleme kararı almak zorunda kaldık. Bir yandan minik bebeğimiz, bir yandan çok kıymetli insanlar ile büyük bir emek vererek, üzerine çalıştığımız bu projeye veda etmek… Benim için hiç kolay değil.' sözleri ile açıklamıştı.

Geçtiğimiz aylarda ise ünlü oyuncu muhabirlerin 'üçüncü çocuğu düşünüyor musunuz?' sözlerine karşılık, 'Olursa kabulümüz… Seve seve… Ben her zaman çok çocuklu, şen şakrak bir ev hayal etmiştim. Öyle bir planımız yok ama gelirse başımızla beraber' cevabını vermişti. 

Güzel oyuncuya yeni bebekleri ve tüm ailesi ile mutluluklar diliyoruz.

15-06-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar