Hadise ve Mehmet Dinçerler dini nikah kıydı

Hadise ve Mehmet Dinçerler dini nikah kıydı
Ünlü şarkıcı Hadise ile Mehmet Dinçerler'in aşkı evlilik hazırlıklarıyla devam ediyor. Evlenmeyi planlayan Hadise ile Mehmet Dinçerler imam nikahı kıydı.

Hadise ile Mehmet Dinçerler ilişkisi ilk günden itibaren magazin gündeminden düşmüyor. Ünlü çift bu kez dini nikah yapmalarıyla gündeme geldi. Başarılı şarkıcı Hadise ile iş insanı nişanlısı Mehmet Dinçerler evliliğe doğru adımlarını hızlandırdı. Hadise'ye evlilik teklifi yapan Mehmet Dinçerler 'evet' cevabını almıştı. Hadise bu anları sosyal medya hesabından duyurmuştu. Mehmet Dinçerler'in Hadise'ye evlilik teklif ederken aldığı milyonluk yüzük ise çok konuşulmuştu. Tv100'ün haberine göre Mehmet Dinçerler'in kız kardeşi Tuğba'nın düğününden önce Hadise ve Mehmet Dinçerler imam nikahı kıydı.

İmam nikahı kıyan Hadise ile Mehmet Dinçerler ne zaman evleniyor?

Hadise ile Mehmet Dinçerler çifti ilk günden beri göz önünde olmaya devam ediyor. 3 milyon'dan fazla bir fiyatı olan yüzükle, Mehmet Dinçerler'e evet dediğini açıklayan Hadise bugünlerde düğün için mekan bakıyor. Ünlü çift evlilik teklifinin ardından Mehmet Dinçeler'in kız kardeşinin düğününde aile ile de görüntü vermeye başlamıştı. Hadise'yi konserlerinde bile yalnız bırakmayan Mehmet Dinçerler kız isteme töreni için de ailesi ile birlikte Hadise'nin evine gitmişti. Hadise sızmaması için büyük çaba harcadığı kız isteme töreninden görüntülerini konserinde kendisi paylaşmıştı. Gelinen noktada Hadise ve Mehmet Dinçerler'in geçen aylarda imam nikahı kıydığı ortaya çıktı. Ünlü çiftin evlilik için bir tarih açıklaması yapmasa da mekan baktıkları biliniyor.

Hadise ve Mehmet Dinçerler düğün mekanı bakıyor

Ünlü şarkıcı Hadise ve Mehmet Dinçerler 15 Mart'ta yapılan kız isteme töreninde nişanlanmıştı. Magazin dünyasında mutlu ilişkileri ile gündemden düşmeyen Hadise ile Mehmet Dinçerler'in evlilik için acele ettikleri biliniyor. Nişanlanan ve dini nikah kıyan çiftin resmi nikah ve düğün tarihleri de çok merak ediliyor. Evlilik hazırlıklarını hızlandıran çiftin bu sıralar düğün için mekan bakmaya başladıkları öğrenildi. Evliliğe adım atan ünlü çiftin nasıl bir mekan seçeceği de merak konusu. Öte yandan başarılı işlere imza atan Hadise'nin gelinlik tercihi de yine magazin dünyasında çok konuşulacak konular arasında…

14-04-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar