Hafsanur Sancaktutan’dan samimi açıklamalar

Hafsanur Sancaktutan’dan samimi açıklamalar
Ya Çok Seversen dizisi ile seyirci karşısına çıkan ve dizide oldukça iyi performans ortaya koyan güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan’dan samimi açıklamalar.

Şu sıralar Ya Çok seversen adlı yazlık dizi ile seyirci karşısına çıkan ve ünlü oyuncu kerem Bursin ile başrolü paylaşan ünlü ve güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan’dan bir dergi için röportaj verdi ve samimi açıklamalarda bulundu. Yaz sezonu için hazırlanan ve Kerem Bursin ile başrolü paylaşan ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan dizide Kerem Bursin’e aşık molan bir genç kıza hayat veriyor. Seyirci tarafından oldukça beğenilen ve Kanal D ekranlarında yayınlanan dizinin aldığı reytinglerde gayet iyi. Yeni dönem için devam edip etmeyeceği merak konusu olan dizide rol alan Hafsanur Sancaktutan’dan samimi açıklamalarla sevenlerini şaşırttı. Bir dergi için yapılan söyleşide ünlü isim hayatına dair bazı önemli bilgileri okurlarla paylaştı. Hayatında sadece bir kez aşık olduğunu belirten oyuncu bir kez daha aşık olmaktan korktuğunun ama bunu istediğini de belirtti.

Bir kez aşık oldum

Şu sıralar Kanal D ekranlarında yayınlanan Ya Çok Seversen adlı dizide kadın başrol olarak seyirci karşısına çıkan ünlü ve güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan’dan samimi açıklamalar geldi. Ünlü oyuncu bir dergiye verdiği röportajda “hayatımda sadece bir kez aşık oldum. Yine ya çok seversem diye korkuyorum ama istiyorum da. Aşıkken daha önce kendinde fark etmediğin birçok versiyonunla yüzleşiyorsun” ifadelerini kullandı. Ünlü isim ayrıca “keşke hayvanlar gibi sevebilsek. Sevmenin hiç konuşmadan da gösterilebileceğini kanıtlayan varlıklar onlar. Matematikte kümeler birleşir ve kesişim noktası vardır ya, işte aşk aslında sadece o kesişen nokta” ifadelerini paylaştı. Oyuncu açıklamasına “biri A kümesi biri B kümesi ve iç içe geçmeye çalışıyorlar. Tam da bu noktada büyük bir yanılgıya düşüyoruz. Renkler karışmamalı. Bırak ben yeşil kalayım, o mor kalsın, kesiştiğimiz noktada farklı bir renge dönüşebiliyorsak ne ala. Dönüşemiyorsak da kabul. Severken bu özgürlüğü sağlayabilmek şart. Herkes istediğinde kendi kümesine, kendi rengine geri dönebilmeli” ifadelerini kullandı.

Ya Çok Seversen

Şu sıralar Kanal D ekranlarında yayınlanan Ya Çok Seversen dizisi ile seyirci karşısına çıkan güzel oyuncu dizideki partneri Kerem Bursin ile oldukça iyi bir ikili olarak hikayede birbirine aşık olan ancak bunu itiraf edemeyen bir çifti canlandırıyor. Dizi aldığı reytinglerle kanalının şu sıralar en iyi yapımları arasında yer alıyor.

14-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar