Ünlü oyuncu Başak Gümülcinelioğlu’nu duygulandıran olay

Ünlü oyuncu Başak Gümülcinelioğlu’nu duygulandıran olay
İki sezon boyunca Yargı dizisinde rol alan güzel ve başarılı oyuncu Başak Gümülcinelioğlu’nun ABD’de yaşadığı anı senaristi duygulandırdı.

Dizi ve sinema filmlerinin sevilen ve beğenilen oyuncularından biri olan ünlü isim Başak Gümülcinelioğlu son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan ve seyircinin beğenerek takip ettiği Pazar akşamlarının en çok izlenen dizilerinden Yargı’da rol almıştı. Oyuncu dizide bir hakime hayat vermiş ve aynı zamanda dizinin ana erkek karakterinin de eski nişanlısı olarak kamera karşısına geçmişti. Dizide oldukça başarılı bir performans ortaya koyan Başak Gümülcinelioğlu dizinin hikayesinden geçtiğimiz sezon çıkmış ve başka projeler için hazırlık yapmaya başlamıştı. Oyuncu şu sıralar bulunduğu ABD’nin Los Angeles şehrinde Yargı dizisine ait bir anısını paylaştı. Oyuncunun sosyal medya hesabından paylaştığı anısı dizinin senaristi Sema Ergenekon’u oldukça duygulandırdı.

Anısı duygulandırdı

Şu sıralar ABD’nin Los Angeles şehrinde bulunan ve buradaki dünyanın en iyi oyunculuk okullarından biri olan Stella Adler’daki 5 haftalık özel oyunculuk eğitimini tamamlayan Başak Gümülcinelioğlu yaşadığı bir anıyı sosyal medya hesabından paylaştı. Oyuncu paylaşımında “burada başıma çok tatlı bir şey geldi. Takside Porto Rikolu bir şoföre denk geldim. Türk olduğumu söyleyince heyecanlandı ve biz karımla 30 yıldır evliydik ancak son zamanlarda çok iyi anlaşamıyorduk. Birlikte bir şeyler yapamaz hale gelmiştik, sonra karım bir Türk dizisi izlemeye başladı. Ben de o diziyi izlemeye başladım. Beraber her akşam bir şeyler yapmaya başladık. Böyle eşimle evliliğimizi kurtardık. Dizinin adını sorunca Yargı’nın adını söyledi. Kendisine bir dönüp arkaya bakar mısınız dedim. Döndü ve Neva dedi. Çok duygulandım. Karımı arayabilir miyim dedi. Durduk eşini görüntülü olarak aradık. Yargı’dan ayrılalı bir yıl oldu ve bu duyguyu yaşamak paha biçilmez” ifadelerini kullandı.

Sema Ergenekon duygulandı

Dizinin senaristi Sema Ergenekon bu paylaşım üzerine duygulandı ve o da bir paylaşımda bulundu. Sema Ergenekon paylaşımında “daha önce de diziyi seyredip intihar etmekten vazgeçen bir genç kız oldu. Hiç bilmediğim insanların hayatlarına etki etmek çok mutluluk verici” ifadelerini kullandı. Öbür taraftan dizinin yeni sezonu için ekibin yakında sete çıkacağı ve son sezon için çekimlere başlayacağı öğrenildi. Dizi Kanal D ekranlarında Pazar akşamları ekrana geliyor ve en çok izlenen yapımlar arasında yer alıyor.

14-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar