“Kardeşlerim” dizisi yeni sezon çekimleri başladı

“Kardeşlerim” dizisi yeni sezon çekimleri başladı
Kardeşlerim dizisi 3 sezon boyunca 94 bölüm olarak yayınlandı. Dram, romantik ve gençlik tarzındaki dizinin özellikle genç ve orta yaşlı izleyiciler tarafından takip ediliyor.

İlk olarak 20 Şubat 2021 tarihinde ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan dizinin yeni sezonu için bir araya gelen oyuncular yeni sezon için oldukça heyecanlı olduklarını dile getirdiler. Diziyi takip eden hayranları için çok büyük sürpriz gelişmelerin yaşanacağının altını çizdiler. Dizinin sezon finalinde feci bir kaza yaşanmıştı. O yaşanan kaza sonrası yaşanacaklar için yeni sezon bölümleri merakla bekleniyor. Önceki sezonlarda olduğu gibi yeni sezonda da cumartesi günü saat 20.00’de izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanan oyuncuların heyecanı ve mutluluğu gözlerden kaçmadı.

“Kardeşlerim” dizisi yeni sezon çekimleri başladı

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim’in 4. Sezon hazırlıkları başladı. NGM imzalı dizi için sete çıkan başrol oyuncuları ilk gün fotoğrafını sosyal medya hesaplarından paylaştılar. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezlerinden olan Kardeşlerim dizisinin yapımcılığını Nazlı Heptürk yapıyor. Büyük gelişmeler ile seyircilerin merakını çeken dizinin yeni sezon bölümleri dört gözle bekleniyor.

Yeni sezon 4. Sezon olacak

Senaryosunu Gül Abus Semerci, Melis Veziroğlu Yılmaz ve Mert Meçirçi’den oluşan çok güçlü bir yazın ekibinin kaleme aldığı Kardeşlerim dizisinin yönetmen koltuğunda ise Serkan Birinci oturuyor. Açılış Müziği olarak Bugün Dünden İyi ile güzel bir açılış yapan Kardeşlerim dizisi 3 sezon boyunca 94 bölüm olarak yayınlandı. Dram, romantik ve gençlik tarzındaki dizinin özellikle genç ve orta yaşlı izleyiciler tarafından takip ediliyor.

Dizi oyuncu ve karakterleri

Çok geniş bir oyuncu kadrosu bulunan dizi kadrosu ve canlandırdıkları karakterler şöyle ; “Su Burcu Yazgı Coşkun - Asiye Eren, Onur Seyit Yaran - Doruk Atakul, Melis Minkari -  Aybike Eren, Yiğit Koçak -  Ömer Eren, Recep Usta - Berk Özkaya, Halit Özgür Sarı - Kadir Eren, Damlasu İkizoğlu - Melisa Atakul, Atakan Özkaya - Sarp Yilmaz, Çağla Şimşek – Ayşe, Lizge Cömert - Süsen Kılıç, Eylül Lize Kandemir -  Yasmin Yilmaz, Turan Cihan Şimşek - Ogulcan Eren, Celil Nalçakan -  Akif Atakul, Berk Ali Çatal - Tolga Barçın, Simge Selçuk - Nebahat Atakul, Gözde Türker - Harika Manyaslı, Ahu Yağtu - Suzan Manyasli, Nazlı Çetin - Leyla Barçın, Fadik Sevin Atasoy - Sengül Eren, Cüneyt Mete, Eren Ören - Kaan Korkut, Kaan Çakır - Ahmet Yılmaz,  Nihan Büyükağaç -  Şevval Yilmaz, Yıldız Kültür - Sevgi Yılmaz, Emre Yetek –Burak, Ecem Sena Bayir – Afra, Evrim Doğan, Kaan Sevi - Alper Haliloglu.

14-08-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler