Hakan Akkaya ile kavga eden hande Sarıoğlu gerçekleri açıkladı

Hakan Akkaya ile kavga eden hande Sarıoğlu gerçekleri açıkladı
Stil İkonu adlı yarışma programında Hakan Akkaya ile kavga eden ve partnerinin olayı manipüle etmesi sonucu programdan ayrılan Hande Sarıoğlu günler sonra tüm gerçekleri anlattı.

Olayların adamı Hakan Akkaya magazin gündemi işgal etmeye devam ediyor. Beraber sundukları Stil İkonu programında kavga ederek ayrılmak zorunda kalan Hande Sarıoğlu, olayın perde arkasını ve yaşanan tüm gerçekleri açıkladı. Hakan Akkaya- Hande Sarıoğlu kavgasında gerçekte neler yaşandı? Magazin gündemine bomba gibi düşen Hande Sarıoğlu’nun açıklamaları haberimizde.

Hakan Akkaya ile kavga eden hande Sarıoğlu gerçekleri açıkladı

Sunucusu olduğu Stil İkonu adlı yarışma programında Hakan Akkaya ile kavga eden ve partnerinin olayı manipüle etmesi sonucu programdan ayrılan Hande Sarıoğlu günler sonra tüm gerçekleri anlattı. Katıldığı bir canlı yayında yaşanan tartışmanın perde arkasını samimi bir dille anlatan hande Sarıoğlu, ortağını suçlayarak şunları söyledi: “Akkaya en başından beri beni istemedi. Programda benim sunuculuğa karışınca ben de sen kim oluyorsun, bana karışamazsın dedim. Program esnasında kameraların karşısında kavga ettik. Ben devam etmeyeceğini bildiğim için ayrıldım."

Gerçekte neler oldu?

Hande Sarıoğlu, Hakan Akkaya ve Aslıhan Doğan Turan'ın jüri olduğu Stil İkonu yarışması, YouTube'da yayınlanmaya başladı. Format gereği sık sık tansiyonun yükseldiği yarışmada Hakan Akkaya sürekli olarak gerilimin dozunu kaçırdı. İkili arasında yaşanan gerilim her bölümde biraz daha arttı. Aslıhan Turan’ın arayı yumuşatma çabaları da işe yaramadı. Ve nihayet 5. bölüm çekimi öncesi gerginliğe ve tartışmaya dönüştü.

Hakan en başından beri beni istemedi

Yaşanan tartışma sonrası yarışmadan ayrılan Sarıoğlu, bugün TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programında olayın iç yüzünü anlattı. Sarıoğlu olayın perde arkasını şu cümlelerle anlattı: "Ben 4. bölümden sonra adaya veda ettim. Beni göndermediler de bizim en başından beri Hakan Akkaya ile yıldızımız barışmadı. Programda ilk Hakan Akkaya ile anlaşılmış. O da yanına partner olarak Aslıhan Doğan Turan'ı alıyor. Bu program sanki Hakan'ın programı gibi oluyor. Ben sunucu olarak tanıştırılınca Hakan'a sürpriz oluyorum. Hakan en başından beri kendi sunmak için sunucu istememiş. Daha fazla ekranda olmak istemiş. Beni en başından beri programda istememiş. Yapımcılar benden idare etmemi istedi. İlk tanışma toplantısında bile herkese enerjimizin tutmadığını söylemiştim. En başından beri istenmeyen biriydim. Yönetmenimiz benim açılışları daha canlı yapmamı istemişti. Ben de Seda Sayan gibiyimdir hareketli açılışlar yapar, şarkı söylerim. Her bölümün konseptine göre açılışlar yapıyordum. Programın başında Aslıhan'ı çağırdım zaman 'Gözlük denildiğinden de sen be' diyerek çağırırdım. Hakan Akkaya'yı çağırdığım zaman 'Beni sadece ismimle çağır' diyordu ve bana müdahale ediyordu. 5. programın finalini çekerken beni yanına çağırıp 'Sen artık şarkı söylemekten bi vazgeçer misin?' dedi. Her programda bir müdahale vardı. O bana karışabileceğini zannetti. Aslıhan'ı ve yapımı da idare ediyordu. 10 kız bunun karşısına geçtiğinde hakaretleri koyun gibi dinliyordu. Hakan egemen bir program olmuştu. Bana da hakim olabileceğini zannetti. Ben de senin istediğin gibi bu programı sunmam, sen bana karışmazsın dedim. Sonra orada koptuk ve birbirimize girdik. Sen jüri üyesisin ben sana söz verdikçe konuşursun, işime karışmazsın. Benden tepki görünce o da bir pıstı. Bana 'Seda Sayan programı istemiyorum' dedi. Ben de sen sanki Kraliyet Ailesi'nden mi geliyorsun dedim. En başından olmayacağı belliydi ama denemek istedik. Ben de ona programı bırakıp gittim. Bana laf sokmaya çalıştı, mobing vardı. Ama ben bu oyunlara gelmem. Al işte şimdi kendisi programı sunuyor."

Benimle 60 bölüm anlaşıldı

Hakan Akkaya ile kavga snrasdı yarışmadan ayrılan Hande Sarıoğlu kendisi şu sözlerle savundu: “Biz program esnasında kavga ettik. Her şey kayıt altındaydı. Yapım ekibi oraya geldi ve kargaşayı ayırmaya çalıştı. Ben çat çat konuştum ama Hakan benden böyle bir şey beklediği için susmuştu. Benimle 60 bölüm anlaştılar ve ben öyle bir enerjiyle neden orada olayım ki? Ben gemileri yakmıştım ve oradan dönüş yoktu. O şekilde program gitmezdi. Benim programın başından beri olmamı istemedi. Benim hiç kimseyle problemim yoktu. Yapım da sorun yapmadı ve 4 bölümlük ücretimi ödedi. Ben idare etmezdim çünkü ben de dik bir insanım. Aslıhan daha sessiz sakin biridir. Çok araya dereye girecek bir durum yoktu. Zaten Aslıhan'la Hakan kanka."

22-03-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar