Fatih Savaş İle Sahur Sohbetleri Fox TV’de başlıyor

Fatih Savaş İle Sahur Sohbetleri Fox TV’de başlıyor
Fatih Savaş’a Hasan Akıntaş ve ekibi de eşlik edecek. Ramazan’ın güzellikleri ve izleyicilerin cevabını beklediği soruların ele alınacağı programa ünlü isimler de konuk olacak.

Ramazan ayında Fox TV’de sahur programını kim sunacak ? Fatih Savaş kimdir ? Fatih Savaş İle Sahur Sohbetleri hangi kanalda ne zaman yayınlanacak ? Fatih Savaş İle Sahur Sohbetleri’nde nelerden bahsedilecek, hangi konular işlenecek ? İlahi ve kasidelere eşlik edevek ekip hangisi ? Fatih Savaş İle Sahur Sohbetleri ile merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde . İşte detaylar …

Fatih Savaş İle Sahur Sohbetleri Fox TV’de başlıyor

Sevilen sunumuyla Fox TV ‘de Fatih Savaş ile Sahur Sohbetleri ramazan ayı boyunca izleyicisi ile buluşmaya devam edecek . 23 Mart 03.30’de canlı yayınlanmaya başlayacak programda sevilen konuklarla her gün farklı bir konu işlenecek.

Fatih Savaş’a ilahi ve kasidelerde Hasan Akıntaş ve ekibi eşlik edecek

Programda Kur’an-ı Kerim tilavetleri yapılacak, ilahi, kaside ve ezanlar okunacak. Fatih Savaş’a Hasan Akıntaş ve ekibi de eşlik edecek. Ramazan’ın güzellikleri ve izleyicilerin cevabını beklediği soruların ele alınacağı programa ünlü isimler de konuk olacak.

Fatih Savaş kimdir?

1972 yılında Erzurum’da dünyaya gelmiştir . Uludağ İlahiyat Fakültesi mezunudur.Evli ve bir kız çocuğu sahibidir . 1996 senesinde Hırvatistan’da düzenlenen “ Uluslar arası Hafızlık/Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması” nda Türkiye ’ yi temsil etti ve şampiyon oldu . Aynı zamanda güzel ezan okumasıyla tanınan Savaş hafızdır . Fatih Savaş 2013’de Kanal 360 ’da , 2014 ‘de TV8 ’de , 2015 ’te TRT Diyanet’te sahur ve iftar programları ile tanındı . Fox TV ramazan programlarının vazgeçilmez isimlerinden olan Fatih Savaş Sahur Sohbetleri ile ekranların en sevilen isimlerinden olmayı başarmıştır . Koç grubunun veliahdı olan ve erken yaşta hayata veda eden Mustafa Koç’un cenaze namazını kıldıran Fatih Savaş orada yapmış olduğu dua ile ortamın havasını değiştirmişti . Cenaze namazı sonunda yaptığı Arapça ve Türkçe duaların sonunda Necip Fazıl Kısakürek’in “Ölüm Güzel Şey” şiirini de okumuştu. Bir sahur programında konuğu olan Prof Abdülaziz Bayındır’ın sahur konusundaki aykırı tavrı sebebiyle yüzüne karşı fitne çıkabileceği konusu hakkında dikkatli olunmasını dile getirmişti.

22-03-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar