Hakan Çalhanoğlu Bebeğinin Cinsiyetini Açıkladı!

Hakan Çalhanoğlu Bebeğinin Cinsiyetini Açıkladı!
Ünlü Futbolcu Hakan Çalhanoğlu yakın zamanda dünyaya gelecek ikinci bebeğinin cinsiyetini sosyal medyadan paylaştı. Ünlü futbolcunun paylaşımına beğeni yağdı.

Türk Milli Futbol Takımı’nın başarılı oyuncularından biri olan ve 2017 yılında görkemli bir düğünle evlenen ünlü futbolcu Hakan Çalhanoğlu bugünlerde ikinci kez baba olmaya hazırlanıyor. Milan takımında forma giyen Hakan Çalhanoğlu daha önceden de baba olma heyecanını yaşamış ve bir kızı dünyaya gelmişti. Hakan Çalhanoğlu sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda yeni bir bebeği olacağını açıklayarak bebeğin cinsiyetini de sevenleri ve takipçileriyle paylaştı. 26 yaşında olan ünlü ve başarılı futbolcu Hakan Çalhanoğlu Sosyal medya hesabından yaptı paylaşımda bebeğinin cinsiyetini açıkladı. Çalhanoğlu “bugün küçük prensesime prens kardeş geleceğini öğrendik” ifadelerini kullandı.

İkinci Kez Baba Oluyor!

Türk Milli Takımının başarılı oyuncusu ve aynı zamanda İtalya’da Milan takımında top koşturan Hakan Çalhanoğlu ikinci kez baba olma heyecanını yaşamaya hazırlanıyor. Daha önce bir kız çocuğu dünyaya gelen Hakan Çalhanoğlu şimdi de bir erkek bebek babası olmak için gün sayıyor. 2017 yılında Sinem Çalhanoğlu ile evlenen 26 yaşındaki Hakan Çalhanoğlu yeniden bir bebek sahibi olmanın heyecanını yaşıyorlar. Hamile olduğu ortaya çıktıktan sonra çift sosyal medya hesaplarından bir paylaşımda bulunmuş ve “Liya’mız abla oluyor. Sağlıklı gel bebeğim” ifadelerini paylaşmışlardır. Bu haber üzerine ünlü çifte binlerce tebrik ve beğeni mesajı gelmişti. Aradan geçen zaman içinde çiftin bebeğinin cinsiyeti de belli oldu. Bir erkek bebek bekleyen çiftten Hakan Çalhanoğlu sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak haberi sevenleri ve takipçileriyle paylaştı. Hakan Çalhanoğlu paylaşımında eşi ve kızıyla çekilmiş bir fotoğrafını kullanarak “bugün küçük prensesime prens kardeş geleceğini öğrendik. Sağlıkla kucağımıza alacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Çiftin bu paylaşımına takipçilerinden binlerce beğeni ve yorum geldi. Biz de ünlü futbolcu Hakan Çalhanoğlu ve eşi Sinem Çalhanoğlu’nu tebrik ediyor ve bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına almalarını temenni ediyoruz.

Hakan Çalhanoğlu Kimdir?

8 Şubat 1994 yılında Almanya’da dünyaya gelen Hakan Çalhanoğlu küçük yaşından itibaren futbola merak salmış ve futbolcu olmuştur. İtalya’da Milan takımında orta saha da futbol oynayan Hakan Çalhanoğlu aynı zamanda Türkiye Milli Futbol Takımında da top koşturmaktadır. Evli ve bir çocuğu olan Hakan Çalhanoğlu’nun ikinci bir bebeği olacaktır.

27-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler