Melis Sezen Ateş Püskürdü!

Melis Sezen Ateş Püskürdü!
Sadakatsiz Dizisinin başarılı genç oyuncusu Derin karakterini canlandıran Melis Sezen karakter hakkında ve kendisi hakkında açıklamalarda bulundu!

Son zamanların en ilginç ve reytingi bol dizilerinden olan Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz Dizisi her kesimden seyircinin olumlu ya da olumsuz anlamda ilgisini çekmiş durumda. Yabancı menşeli bir diziden uyarlanan Sadakatsiz özellikle son zamanlarda oldukça gündem oldu. Dizinin ana temasının aldatma konsepti üzerine kurulu olması dolayısıyla özellikle dizide aldatan taraf olarak rol alan oyuncular seyircinin bir kısmı tarafından tepkiyle karşılandı. Halen dizide canlandırılan hikayelerin senaryo gereği olduğunu ve karakterlerin de rollerini canlandırdıklarını kabul etmekte zorlanan bir kısım seyirci oyunculara zaman zaman tepki gösteriyor. Sadakatsiz de bu dizilerin başında geliyor. Özellikle dizide yer alan Volkan ve derin karakterleri seyirciden oldukça tepki almış durumda. Bu karakterlerden derin’i canlandıran başarılı ve güzel oyuncu Melis Sezen bu durum karşısında sert ifadelerde bulundu.

Aldatıldım!

Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan başarılı dizilerden Sadakatsiz’de Derin karakterini canlandıran ve evli bir erkekle aşk yaşayıp hamile kalan ve daha sonra aşk yaşadığı adamla evlenen Derin karakterini canlandıran Melis sezen katıldığı bir YouTube kanalında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 23 yaşındaki başarılı oyuncu kendisine sorulan hiç aldatıldın mı sorusuna “aldatıldım, herkes aldatılır. İlk olayda travma yaşadım. İnsan kendini kötü hissediyor ama atlatıyor. Sonra hiçbir şey olmamış gibi yaşıyorsun” ifadelerini kullandı. Genç oyuncu pek çok soruya samimi cevaplar verirken özellikle dizide canlandırdığı derin karakteriyle ilgili sorulara ilginç cevaplar verdi.

Allah Kimseye Böyle Salaklık Vermesin!

Melis Sezen katıldı yayında sorulara cevap verirken söz döndü dolaştı ve Derin’in aldatması konusuna geldi. Sorulara cevap veren Melis Sezen “Derin’in yaptıklarını Melis de yaptı sanıyorlar. Özellikle İnstagram’da yapma, niye böyle yapıyorsun diyorlar. Bir gün dışarıda yanıma teyzeler geldi ‘Hiç yakıştıramadık’ dediler.” Melis Sezen ayrıca Derin karakteri hakkında ilginç bir yorum yaptı. “Oynamak için önce anlamam lazım Derin’i. Ama şu aralar ona sürekli Görmüyor musun gerçekleri diyorum. Özellikle son bölümden sonra Allah kimseye böyle salaklık vermesin dedim. Volkan eski karısı Asya’yı sıkıştırıyor. Derin de onları hep yakalıyor ama kızın gözü kör” ifadelerini kullandı.

26-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar