Hakan Ural'ın yerine hangi ismi Tv8'e transfer oldu?

Hakan Ural'ın yerine hangi ismi Tv8'e transfer oldu?
Gel Konuşalım programından ayrılan Hakan Ural'ın yerine gelecek olan isim için Acun Ilıcalı hızla harekete geçti. Hakan Ural'ın yerine kim gelecek?

Tv8 ekranlarında yayınlanan Gel Konuşalım programının sevilen sunucularından Hakan Ural geçtiğimiz günlerde ani bir şekilde programdan ayrıldığını açıkladı. Bu ani ayrılık kararının ardından TV8'in sahibi Acun Ilıcalı hemen duruma el attı. Peki Gel Konuşalım programına Hakan Ural'ın yerine kim gelecek? Acun Ilıcalı, sabah saatlerinin en çok izlenen programı Gel Konuşalım için hangi ünlü isim ile anlaştı. İşte cevabı...

Tam 4 sezondur Gel Konuşalım programında sunuculuk yapan Hakan Ural, geçtiğimiz günlerde şok bir şekilde programdan ayrılma kararı verdiğini açıkladı. Hatta bununla kalmayıp çok profesyonel bir yerden teklif aldığını da açıkladı. Hakan Ural'ın ayrılık haberi sosyal medyayı sallarken, takipçiler Hakan Ural'ın Kanal D'ye transfer olduğunu bile iddia etti. Hakan Ural bu ani ayrılık açıklamasında, "Evet bugün 4 yıldır yayın yapma şansı bulduğum tv8 deki son günüm ....her anlamda anlatılması mümkün olmayan birbirinden güzel anıları bana yaşattığı için başta sevgili kardeşim dostum arkadaşım Acun Ilıcalı olmak üzere ...tüm ekip ve birbirinden değerli çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim ....özellikle bizi yanlız bırakmayan ilgi alaka gösteren bu programın var olmasına başarılı olmasına sebep siz izleyenlere MİNNETTARIM...bi kusur kabahatim olmuşsa " ki muhakkak olmuştur " Affola .....Buarada profesyonel bi teklif aldığım bi başka kanalda yakın zamanda başlayacağım ALLAH mahcup etmez ise doğrudur .....kalin saglicakla" ifadelerine yer verdi. Peki Gel Konuşalım programının yeni sunucusu kim olacak? Acun Ilıcalı hangi isimle anlaşma kararı aldı. İşte o isim..

Hakan Ural'ın yerine kim geçti?

Gel Konuşalım programı için yeni bir isim arayışına geçen Acun Ilıcalı bomba transferi gerçekleştirdi. Resmi açıklamanın kısa sürede yapılması beklenirken, yeni sunucunun Pazartesi Tv8 ekranlarında olacağı belirtildi. Acun Ilıcalı, Tv100 ekranlarında çeşitli programlarla karşımıza çıkan Cengiz Semercioğlu ile anlaşmaya vardığını açıkladı. Ekranların değişik ve bir o kadar da sevilen yüzü Cengiz Semercioğlu, Hakan Ural'ın yerine gelecek. 

Cengiz Semercioğlu Kimdir?

Cengiz Semercioğlu, 1967 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, Arkeoloji ve Sanat Tarihi bölümünü mezunudur. 1988 yılında ise daha üniversite ikinci sınıfta gazeteciliğe başladı. 1992 yılında Hürriyet gazetesine geçerek televizyon eleştirileri yazmaya başladı. 1998 yılında Star Haber'de editörlük görevi yaptı. Bir süre de Star gazetesinde çalıştı.9 Temmuz 2009 tarihinde Sabah Gazetesi Reklam Grup Koordinatörü Berna Bayık ile evlenen Cengiz Semercioğlu, şimdi de Gel Konuşalım programında sunuculuk yapacak. 

02-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar