Hakim dizisi son dakikada o oyuncuyu transfer etti!

Hakim dizisi son dakikada o oyuncuyu transfer etti!
atv tarafından ekrana getirilecek olan Hakim dizisinin çekimlerine başlanmışken diziye son dakikada yeni bir oyuncu transfer edildi!

ATV tarafında ekrana getirilecek olan Limon Film imzası taşıyan Hakim dizisi çekimleri başladı. Çekimlerin başladığı gün son dakikada oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Son olarak BluTV'de yayınlanan Saygı dizisinde rol alan Gökçen Gökçebağ, Hakim dizisine dahil olan son isim oldu.

Hakim dizisine son dakika transferi Gökçen Gökçebağ

Your Honor dizisinden uyarlanacak olan Hakim dizisinin merakla beklenirken çekimlerine bugün başladı. Herkes dizinin ne zaman ekrana geleceğini fazlasıyla merak ediyorlar. Senaryosu Yılmaz Şahin tarafından kaleme alınan ve yönetmen koltuğunda Erkan Tunç ve Süleyman Mert Özdemir ismini gördüğümüz Hakim dizisi önümüzdeki aylarda ATV ekranlarında olacak. Oyuncu kadrosu da günden güne genişlemeye devam eden diziye son olarak Hasibe Eren, Seda Akman ve Naz Çağla Irmak gibi isimler dahil olmuştu. Gökçen Gökçebağ da diziye dahil oldu ve dizinin ana kadrosu ortaya çıkmış oldu.

Hakim dizisinin oyuncu kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan, Uğur Yücel, Yurdaer Okur, Eslem Akar, Fatih Berk Şahin, Hasibe Eren, Gülsen Tuncer, Naz Çağla Irmak, Seda Akman ve Gökçen Gökçebağ gibi isimler yer alıyor. 

Gökçen Gökçebağ kimdir?

Gökçen Gökçebağ, 1984 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Bölümleri mezunu olan Gökçebağ, 90'ların sonu ve 2000'lerin başında Salkım Hanım'ın Taneleri ve Seni Yaşatacağım gibi dizilerde rol aldı. New York'ta bulunan New School for Drama'da yüksek lisans yaptı. Kariyerini yurt dışında sürdüren oyuncu 2013 yılında vizyona giren Celal ile Ceren filmiyle beraber ülkesine geri dönüş yaptı.  2014 yılında Aşkın Kanunu ve Not Defteri dizilerinde rol aldı. 2016 yılında Kayıp İnci dizisi, Kabuk ve Cinni: Uyanış filmlerinde boy gösterdi. 2018 yılında vizyona giren Son Çıkış filminde rol alırken aynı yıl 4N1K: Yeni Başlangıçlar dizisinde rol almaya başladı. 2019 yılında vizyona Cinayet Süsü filmi ile birlikte Savaşçı dizilerinde rol aldı. Son olarak ise geçen sene BluTV'den ekrana gelen internet dizisi Saygı dizisinde rol aldı. Yeni sezonda ATV'den ekrana gelecek Hakim dizisiyle kariyerine devam edecek.

05-03-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar