Nur Çağla Irmak’ın yeni projesi belli oldu

Nur Çağla Irmak’ın yeni projesi belli oldu
Yapımını Limon Yapım'ın üstlendiği Hâkim dizisi “Your Honor” dizisinden uyarlandı. Her geçen gün kadrosunu takviye eden diziye Seda Akman’dan sonra Naz Çağla Irmak dahil oldu.

Son olarak Ayak İşleri dizisinde görev alan Nur Çağla Irmak’ın yeni projesi belli oldu. Hayranları genç yıldızın yeni projesini ve ünlü oyuncunun hayatını merak ediyor. Nur Çağla Irmak kimdir? Hangi kanalda yayınlanacak? Şimdi detaylar

Nur Çağla Irmak’ın yeni projesi belli oldu

Yaptığı haberlerle haklı bir üne kavuşan Tv100’den Birsen Altuntaş’ın bildirdiğine göre Atv’nin yeni dizisi Hâkim dizisi sete çıktı. Yapımını Limon Yapım'ın üstlendiği Hâkim dizisi “Your Honor” dizisinden uyarlandı. Her geçen gün kadrosunu güçlü isimlerle takviye eden diziye Seda Akman’dan sonra Naz Çağla Irmak dahil oldu.

Ceren karakterine hayat verecek

Yapımcılığını Hayri Aslan’ın üstlendiği, Erkan Tunç ile Süleyman Mert Özdemir’in yönettiği Hâkim dizisini Yılmaz Şahin ve Çağla Kızılelma kaleme alıyor. Başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan, Yurdaer Okur ve Uğur Yücel’in paylaştığı Hâkim dizisi güçlü hikayesi ve ilgi çekici senaryosuyla daha şimdiden dizi severleri heyecanlandırdı.  Dizide erkek başrol oyuncusu Ozan’ın söz dinlemez sevgilisi olan Ceren’e hayat verecek olan Naz Çağla Irmak dizide dengeleri değiştirecek. Dizide ayrıca Hasibe Eren, Fatih Berk Şahin, Eslem Akar, Gülsen Tuncer ve Seda Akman da rol alıyor. Your Honor dizisinden uyarlanan Hâkim dizisi mart ayı sonunda Atv’de ekrana gelecek.

Hâkim dizisi konusu nedir?

Oğlu bir suça karışan bir hâkimin (Erdal Beşikçioğlu) çocuğunu koruyabilmek için verdiği insanüstü çabayı ve içinde bulunduğu zor süreci konu edinen Hâkim dizisi bir uyarlama dizi. ABD’de 10 bölüm halinde yayınlanan "Your Honor" adlı dizi seyirciden büyük ilgi gördü.

Naz Çağla Irmak Kimdir?

1997 yılında Ankara doğumlu oyuncu küçük yaşta setle tanıştı. Tecrübeli bir oyuncu olan Hülya Gülşen Irmak’ın kızı olan Naz Çağla henüz 8 yaşında oyunculuğa başladı. Bizim Evin Halleri dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan genç oyuncu Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Kırgın Çiçekler dizinde canlandırdığı Kader rolüyle şöhret ulaştı.

Rol Aldığı Yapımlar:

2002- Bizim Evin Halleri (Tv Dizisi)

2015/2018 – Kırgın Çiçekler (Tv Dizisi)

2020/2021 – Tövbeler Olsun (Tv Dizisi)

2021- Ayak İşleri (Tv Dizisi)

2021- Amacı Olmayan Grup (Sinema Filmi)

2019 – Çakallarla Dans 5 (Sinema Filmi)

05-03-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar