Halil İbrahim Ceylan’ın yeni dizisi belli oldu

Halil İbrahim Ceylan’ın yeni dizisi belli oldu
Emanet dizisi ile büyük hayran kitlesine ulaşan oyuncu Halil İbrahim Ceylan yeni dizisi ile el sıkıştı ve çekimlere başladı.

Son olarak Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Emanet adlı dizi ile adını duyuran ve bu dizi ile büyük kitlelere ulaşmayı başaran ve seyircinin çok sevdiği oyuncu Halil İbrahim Ceylan’ın bu diziden ayrılmasıyla hangi projede yer alacağı merak edilmeye başlanmıştı. Ünlü ismin sevenleri Halil İbrahim Ceylan’ı merak ve sabırsızlıkla yeniden ekranlarda görmeyi beklerken sonunda bu haber sektörde ve ardından da magazin ve internet haber sitelerinde duyuldu. Ünlü ismin şu sıralar hazırlığı süren ve yeni yayın döneminin merak ve heyecanla beklenen iddialı dizisi Kirli Sepeti’nde rol alacağı öğrenildi. Dizide önemli bir karakterle seyirciyle buluşacağı öğrenilen oyuncunun Murat karakterine hayat vereceği öğrenildi. Halil İbrahim Ceylan’ın yeniden ve iddialı bir projeyle ekranlara dönecek olması sevenlerini oldukça mutlu etti. Dizinin çekimlerinin çok kısa bir zaman içinde başlayacağı öğrenildi.

Murat karakterine hayat verecek

Med Yapım tarafından hazırlıkları süren ve Fox Tv ekranlarında eylül yayın döneminde ekrana gelecek yeni dizilerden Kirli Sepeti oldukça iddialı bir kadro kuruyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizi yeni yayın döneminin merakla beklenen yapımları arasında yer alıyor. Dizinin kadrosuna son olarak son dönemin popüler oyuncusu Halil İbrahim ceylan katıldı. Son olarak kanal 7 ekranlarında yayınlanan Emanet dizisinde rol alan oyuncu Kirli Sepeti’nde Murat karakterine hayat verecek. Dizide Murat, Melisa Döngel’in canlandıracağı Aylin karakterinin eşi ve Cansu Tosun’un canlandıracağı Nedime’nin ev sahibi rolüyle ekrana gelecek. Çok kısa bir süre içinde sete çıkarak çekimlere başlayacak dizinin kadrosuna yeni isimlerin de katılacağı öğrenildi.

Kirli Sepeti

Med yapım tarafından hazırlanan ve kurucu yönetmenliğini Merve Girgin’in yaptığı ve senaryosunu Necati Şahin’in kalem aldığı dizi çok lüks ve zenginlerin oturduğu bir sitede yaşanan gelişmeleri ve olayları anlatıyor. Dizinin belli olan oyuncu kadrosunda, Ayça Bingöl, Melisa Döngel, Serkay Tütüncü, Ceren Moray, Cansu Tosun, Aydan Şener, Bestemsu Özdemir, Deniz Sarıkaş, Billur Melis Koç ve Halil İbrahim Ceylan yer alıyor. Dizinin çok kısa bir süre içinde sete çıkarak çekimlere başlayacağı ve eylül yayın döneminde de Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacağı öğrenildi.

23-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar