Ata Demirer mal varlığını açıkladı

Ata Demirer mal varlığını açıkladı
Ünlü komedyen ve oyuncu Ata Demirer bir YouTube kanalına yaptığı açıklamada mal varlığını açıkladı ve düşüncelerini paylaştı.

Ekranların ve sinema filmlerinin başarılım oyuncularından biri olan ve aynı zamanda yazdığı filmlerle de adından sıkça söz ettiren başarılı komedyen Ata Demirer sık sık magazin basınının ve sosyal medyanın gündeminde yer alıyor. Son olarak Bursa Bülbülü adlı filmle sevenlerinin karşısına çıkan oyuncu geçtiğimiz günlerde Ne Olursan Ol Rahat Ol adlı YouTube kanalına konuk oldu. Sibel Arna tarafından hazırlanan program kendisiyle ilgili sorulan her soruya içtenlikle cevap veren oyuncu aynı zamanda programda mal varlığını açıkladı. Ünlü oyuncu ile Bozcaada’da yapılan program oldukça neşeli ve keyifli bir ortamda samimi bir şekilde gerçekleştir. Ünlü oyuncu kendisine sorulan bir soru üzerine emlağa yatırım yapmadığını sanılanın aksine zengin biri olmadığını ve para yerine dost ve arkadaş biriktirdiğini belirtti. İşte Ata Demirer’in o açıklamaları!

Para değil dost

Ünlü komedyen Ata Demirer bugüne kadar pek çok yapımda rol aldı ve adından haklı olarak uzun süre söz ettirdi. Halen sinema filmi yazan ve oynayan oyuncu geçtiğimiz günlerde bir programa konuk oldu. Ünlü oyuncu sorulan sorulara içtenlikle cevap verirken mal varlığı ile ilgili bir açıklamada bulundu. Ata Demirer “Bozcaada’da 20 sene önce mülki olarak neyim varsa aynı şekilde devam ediyor. Emlak alan bir insan değilim. Biz dost alıyoruz. Bize insan lazım. Bana ne araziden arabadan. Yalnızken ne yapayım arabayı mı yiyeyim? Sosyal medyada sık sık Biz de Ata Demirer hayatı istiyoruz diye yazıyorlar. Benim en büyük şansım ne istediğimi bilmek. Büyük şeylerden hoşlanmıyorum. Benim arabam bile yok, bir teknem var, bir de kıçı kırık zeytinliğim. Hayatım da kaç tane daha yaz yaşayacağım diyerek yazın turne yapmıyorum mesela. Bir tane harbiye yapıyorum yetiyor” ifadelerini kullandı.

Her şey çok materyalist

Ünlü isim ekmeği kestikten sonra zayıfladığını belirten oyuncu kalbinin boş olduğunu belirterek “yalnızım boşum. Allah verirse verir ben yeni birini aramıyorum. Hiç bilmiyorum ben bu işleri. İnsan sevmek istiyor tabi ama denk gelmeyince de sevemiyorsun. Bir de şöyle tuhaf bir çağa girdik her şey çok materyalist. Fizik de öyle. Herkes birbirini fiziğine göre değerlendiriyormuş gibi. Artık çok zor. Aşk eski bir yalan Adem ile Havva’da kalan” ifadelerini kullandı.

23-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar