“Çok Akustik” yeni sezona merhaba diyor

“Çok Akustik” yeni sezona merhaba diyor
22 Temmuz 2023 Cumartesi saat 23.00’de Star Tv’de izleyicilerin karşısına çıkacak olan programın sunuculuğunu yine ünlü sanatçı Ercan Saatçi üstleniyor.

Çok Akustik 2. Sezona hangi misafir sanatçıları ağırlayarak başlıyor? Çok Akustik’in sunuculuğunu hangi ünlü sanatçı üstleniyor? Çok Akustik ne zaman izleyicilerin karşısına çıkıyor?Programda şarkılardan biri kime hediye ediliyor? Ercan Saatçi kimdir?Çok Akustik ile ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar ….

“Çok Akustik” yeni sezona merhaba diyor

Çok Akustik’in bu akşamki konukları son zamanlarda hastalıklarla boğuşan ünlü klarnet virtüözü Hüsnü şenlendirici ve Derya Bedavacı olacak. 22 Temmuz 2023 Cumartesi saat 23.00’de Star Tv’de izleyicilerin karşısına çıkacak olan programın sunuculuğunu yine ünlü sanatçı Ercan Saatçi üstleniyor. Ercan Saatçi sanatçı dostlarını evinde ağırlamaya devam ediyor.

Atatürk’e de bir şarkı hediye ediliyor

İlginç konseptiyle izleyicilerin ilgisini çeken programda bu haftanın konuklarından Derya Bedavacı’nın sesini ilk kez duyan Hüsnü Şenlendirici’nin yaptığı yorum herkesleri kahkahaya boğuyor. Müziğin yanı sıra yapılan samimi sohbetler de dikkat çekiyor. Hüsnü Şenlendirici’nin dedesi ile ilgili anlattığı ilginç ve duygusal hatıralar izleyiciyi sohbetin içine çekecek. Ercan Saatçi, Derya Bedavacı ve Hüsnü Şenlendirici’nin birlikte şarkılar seslendirdiği eğlenceli müzik programında bir şarkı da Atatürk’e hediye ediliyor.

Ercan Saatçi kimdir?

13 Mart 1968 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Üsküdar Zeynep Kamil İlkokulu’nda okurken mandolin, akordeon ile tanışarak müziğe ilgi duymaya başladı. İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Kontrbas Bölümü’nde okurken Eurovision finallerine katılmaya hak kazandı. 1990 TRT Gemç Besteciler yarışmasında Özdemir Erdoğan 1. Olurken Ercan Saatçi 3. Oldu. Yarışmanın ardından İzel-Çelik-Ercan grubu kuruldu. Ayrıca kurduğu Grup Vitamin ile 2 albüm yaptı. Bu grubun ilk albümü olan Bol Vitamin tam 3 milyon sattı. Altın Güvercin, Hürriyet Altın Kelebek ve Hey Dergisi tarafından pek çok ödüle layık görüldü. 1991 sonunda Grp Vitamin’den ayrıldı. Aynı yıl İzel, Çelik Ercan üçlüsü olarak ilk ve tek albümleri olan Özledim’i çıkardılar. 1992 de Çelik gruptan ayrılarak müzik yolculuğuna tek başına devam etme kararı aldı.  İzel – Ercan olarak İşte Yeniden albümünü çıkardılar. 1998’de ilk solo albümü Sayenizde’yi çıkardı. 600 e yakın şarkı sözü, 400’ü aşkın beste ve düzenleme yaptı. DMC’den ayrılarak Rec By Saatchi isimli kendi şirketini kurdu. Birçok programda jüri üyeliği yapan ve iki çocuk babası olan sanatçı 2009 da Gülümsün Özkök’ten ayrıldı.

22-07-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar