Halit Ergenç ve eşi Türkiye’yi terk mi etti?

Halit Ergenç ve eşi Türkiye’yi terk mi etti?
Çocuklarını yanlarına alarak Türkiye'yi terk ederek Londra’ya yerleştikleri iddiasına ünlü oyuncu Halit Ergenç nasıl bir tepki gösterdi?

Ünlü oyuncu çift Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’in ülkeyi terk ettiği iddiası sosyal medyaya bomba gibi düştü. Çocuklarıyla birlikte Türkiye’yi terk edip Londra’ya yerleştikleri iddiasına Halit Ergenç nasıl tepki verdi? Hayranları oyuncu çift hakkındaki iddiaların doğru olup olmadığını araştırıyor. Ünlü oyuncu Halit Ergenç kimdir, hangi yapımlarda rol aldı? Şimdi detaylar

Halit Ergenç ve eşi Türkiye’yi terk mi etti?

Bergüzar Korel ve eşi Halit Ergenç, evlilikleriyle ünlüler dünyasında örnek gösterilen çiftlerden biri. Ancak bu mutlu çift, haklarında ortaya atılan ülkeyi terk ettiler iddiası üzerine bir açıklama yaptı. Çocuklarını yanlarına alarak Türkiye'yi terk ederek Londra’ya yerleştikleri iddiasına ünlü oyuncu Halit Ergenç şu sözlerle cevap verdi: "Türkiye daha güzel. Burası bizim memleketimiz"

Neden olmasın?

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç sık sık Londra’ya gidip gelmesiyle bilinir. Çocukları Ali, Han ve Leyla’yı yanlarına alan çift, İngiltere’nin başkenti Londra’ya gitti. Çiftin sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlar üzerine Türkiye'yi terk ederek Londra’ya yerleştikleri iddiası Halit Ergenç’i rahatsız etti. Nişantaşı'nda görüntülenen Halit Ergenç “gülüp geçiyorum” dediği o iddiaya şu cevabı verdi: "Biz sürekli gelip gidiyorduk. Pandemi döneminde pek gidememiştik. İstanbul’u terk etmedik ama orada bir evimiz var. Türkiye daha güzel. Burası bizim memleketimiz. Kalabalıktan kaçtığımız yok. Burada da yeri geliyor metroya biniyorum yeri geliyor dolmuşa da biniyorum."

Ünlü oyuncu kendisine sorulan “Yurt dışından teklif gelirse kabul eder misiniz?” sorusuna da “Neden olmasın. Çalışırız tabii ki. Hayırlısı” diyerek ironi bir cevap verdi.

Halit Ergenç Kimdir?

1970 İstanbul doğumlu Ergenç, Mimar Sinan Üniversitesi Opera ve Tiyatro Bölümü mezunudur. Gülşen Abi dizisiyle kariyerine başlayan oyuncu 2006 yılında Binbir Gece adlı dizide canlandırdığı Onur karakteriyle büyük bir çıkış yakaladı. Onu fenomen hale getiren yapım ise Muhteşem Yüzyıl dizisinde hayat verdiği Kanuni Sultan Süleyman karakteri oldu. Halit Ergenç, kendisi gibi oyuncu olan Bergüzar Korel ile evlidir.

 

Rol aldığı bazı yapımlar:

2020 – Babil (İrfan) (TV Dizisi)

2016-2018 – Vatanım Sensin (Cevdet) (TV Dizisi)

2017 – İstanbul Kırmızısı (Orhan) (Sinema Filmi)

2011-2013 – Muhteşem Yüzyıl (Kanuni Sultan Süleyman) (TV Dizisi)

2010 – Misafir (Sinema Filmi)

2008 – Devrim Arabaları (Sinema Filmi)

2006 – Tramvay (Sinema Filmi)

2006 – İlk Aşk (Sinema Filmi)

2006-2008 – Binbir Gece (Onur) (TV Dizisi)

2005 – Babam ve Oğlum (Sinema Filmi)

2004 – Aliye (Sinan) (TV Dizisi)

2003 – Şapkadan Babam Çıktı (TV Dizisi)

2002 – Zerda (Devran) (TV Dizisi)

2002 – Kumsaldaki İzler (Fazıl) (TV Dizisi)

2002 – Azad (TV Dizisi)

2001 – Dedem, Gofret ve Ben (Vedat) (TV Dizisi)

2000 – Ölümün El Yazısı (Sinema Filmi)

2000 – Hiç Yoktan Aşk (Erdal) (TV Dizisi)

2000 – Dadı (Emir) (TV Dizisi)

1997 – Böyle mi Olacaktı (TV Dizisi)

1996 – Gurbetçiler (TV Dizisi)

1996 – 1999 – Kara Melek (Kürşat) (TV Dizisi)

1994 – Gülşen Abi (Berkay) (TV Dizisi)

07-04-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar