Koray Candemir'in Annesi 9. Kattan Düştü

Koray Candemir'in Annesi 9. Kattan Düştü
Ünlü şarkıcı Koray Candemir bugün hayatının en acı günlerinden birini yaşadı. Ünlü ismin annesi Solmaz Candemir evinin bulunduğu 9. kattan düşerek hayatını kaybetti. 

Bugün magazin basını ve sosyal medyada yer alan bir son dakika haberi okuyanları oldukça üzdü. Müzik piyasasında yer alan ünlü isimlerden biri olan şarkıcı Koray candemir'in annesi Solmaz candemir oldukça talihsiz bir oyal sonucu hayatını kaybetti. Olay bugün öğlen sularında ünlü ünlü şarkıcının annesinin yaşadığı İstanbul Kozyatağı'ndaki evinde yaşandı. Bir zamanların ünlü grubu Kargo'nun eski solisti Koray candemir'in annesi Solmaz Candemir evinin bulunduğu 9. katta pencereleri silerken iddiaya göre dengesini kaybederek aşağı düştü. Olay Kozyatağı'nda bir sitede gerçekleşti. 81 yaşındaki Solmaz Candemir'in aşağı düştüğünü gören komşuları polise ve sağlık görevlilerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri Koray Candemir'in annesi 81 yaşındaki Solmaz Candemir'in hayatını kaybettiğini belirledi. 

Koray Candemir'in Acı Günü

Bir zamanların meşhur gruplarından olan Kargo grubunun solisti olan ünlü şarkıcı Koray Candemir'in annesi Solmaz Candemir bugün talihsiz bir kaza sonucu 18 katlı binanın 9. katında bulunan evinin pencerelerini silemek isterken düşerek hayatını kaybetti. 81 yaşında hayata veda eden Solmaz candemir'in 9. katta bulunan evinin pencerelerini silmek isterken aşağı düştü. komşuların ve çevrede bulunanların ihbariyle olay yerine gelen polis ve sağlık görevlileri 81 yaşındaki Solmaz candemir'in hayatını kaybettiğini belirledi. Solmaz candemir'in naaşı daha sonra otopsi için Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olay bugün öğlen saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Yaşanan talihsiz olay magazin basınında ve sosyal medyada geniş şekilde yer aldı.

Koray Candemir Kimdir?

Bugün annesi Solmaz candemir'i kaybeden müzik sektörünün ünlü isimlerinden Korau Candemir 1975 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından müziğe yönelen ünlü şarkıcı özellikle 90'lı yıllarda oldukça popüler olan Kargo Grubunun solistliğini yapmıştır. daha sonra oldukça ünlenen Koray Candemir müzik piyasasında oldukça ünlenmiş ve peş peşe çok albüme imza atmıştır. uzun yıllar sonra 2004 yılında yeniden kargo grubuna katılan Koray Candemir Ateş ve Su albümünü çıkarmış ve albüm oldukça beğenilmiştir. Ünlü şarkıcı ayrıca Ferzan Özpetek'in yönetmenliğini yaptığı Cahil Periler adlı filmde de rol almıştır. 

08-04-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar