Halit Özgür Sarı ile Sinem Ünsal başrollerde buluştu

Halit Özgür Sarı ile Sinem Ünsal başrollerde buluştu
Sevilen iki oyuncu aynı projede buluşuyor. Halit Özgür Sarı ile Sinem Ünsal yeni dizinin başrollerinde buluştu. İşte diziyle ilgili tüm detaylar…

Yaz aylarının yaklaşmasıyla sezon dizileri yerlerini yavaş yavaş yaz dizilerine bırakacak. Yapım şirketleri yaz dizileri için kanallarla anlaşma yapmaya başladı bile. Bir yandan da yaz dizilerinin hazırlıkları hızlandı. Halit Özgür Sarı ile Sinem Ünsal da yeni bir yaz dizisi için bir araya geldi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre ünlü oyuncular No:9 Yapım imzası taşıyan yazlık dizi için anlaştı. Genç oyuncular Halit Özgür Sarı ile Sinem Ünsal henüz adı netleşmeyen yazlık dizide partner olarak yer alacak.

Halit Özgür Sarı ile Sinem Ünsal yaz dizisinde partner oldu

Yoğun ve bol yapımlı bir dizi sezonunun sonuna yaklaşılırken yeni yaz dizileri için hazırlıklar başladı. Kanal D'de yayınlanacak Bir Yaz Dizisi projesi için İlayda Alişan ve Burak Yörük'e başroller verilmişti. Merakla beklenen yaz dizilerinden bir diğeri ise Halit Özgür Sarı ile Sinem Ünsal'ı buluşturacak. Fox Tv için hazırlanan yeni yaz dizisinin adı henüz paylaşılmadı. Halit Özgür Sarı'nın Pamir ve Sinem Ünsal'ın Naz karakterlerini canlandıracağı dizi polisiye bir yapım olacak. İki gizli polisin etkileyici hikayesi Fox Tv ekranına taşınacak. Halit Özgür Sarı ile Sinem Ünsal'ı bir araya getiren proje ile ilgili cast çalışmaları da devam ediyor.

Halit Özgür Sarı ve Sinem Ünsal'a teklif yağıyor

Halit Özgür Sarı ile Sinem Ünsal son dönemde başarılı işlere imza atan iki genç oyuncu. Halit Özgür Sarı Atv'de yayınlanan Kardeşlerim dizisinden sonra birçok projeden teklif almıştı. Askere gidip dönen Halit Özgür Sarı yeni projeler için kolları sıvadı. Halit Özgür Sarı, Netflix'te yayınlanacak OGM Pictures imzalı "Özel Ders" filminin çekimlerine başladı. Sarı gelen tekliflerden biri olan yaz projesini de kabul etti. Halit Özgür Sarı ile yaz projesinde partner olan Sinem Ünsal da son dönemde dikkat çeken projelerde yer alıyor. Sinem Ünsal Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı "Aydınlıkevler" oyununda da rol alıyor. Mucize Doktor'da da çok sevilen Sinem Ünsal Fox Tv'de yayınlanacak yeni yaz dizisi ile yeniden ekranda olacak.

02-04-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar