Kurtlar Vadisi oyuncusu İbrahim Gündoğan vefat etti

Kurtlar Vadisi oyuncusu İbrahim Gündoğan vefat etti
Kurtlar Vadisi dizisinde Mete Aymar karakterini canlandıran oyuncu İbrahim Gündoğan geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat etti.

Ekranın sevilen isimlerinden oyuncu İbrahim Gündoğan geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Tiyatro emekçisi de olan İbrahim Gündoğan'ın ani vefatı başta ailesi olmak üzere sanat dünyasını yasa boğdu. Ünlü oyuncu İbrahim Gündoğan bir döneme damga vuran dizi Kurtlar Vadisi'nde Mete Aymar karakterini canlandırmıştı. Ünlü oyuncunun vefat haberini Süha Uygur sosyal medya hesabından duyurdu. Ani bir şekilde hayatını kaybeden İbrahim Gündoğan'ın cenazesi yarın kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Oyuncu İbrahim Gündoğan'dan acı haber

Tiyatro ve televizyon dünyasının ünlü ismi İbrahim Gündoğan hayatını kaybetti. Usta sanatçı geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini kapadı. İbrahim Gündoğan 63 yaşındaydı. Sevilen sanatçının cenaze töreni yarın İstanbul'da yapılacak. İbrahim Gündoğdu, Göksu Peksimetçi Salihağa Camii'nde öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak. Gündoğan'ın acı haberini duyuran Süha Uygur paylaşımına, "Yolun ışıklar içinde olsun usta…" notunu ekledi. İbrahim Gündoğan için birçok sanatçı dostu sosyal medya hesaplarından üzüntülerini dile getirdi ve başsağlığı mesajları yayınladı.

Şehir Tiyatroları'ndan İbrahim Gündoğan mesajı

İbrahim Gündoğan'ın vefat haberinin ardından Şehir Tiyatroları sosyal medya hesabından paylaşım yapıldı. O paylaşımda, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Değerli Sanatçısı, tiyatro ve dizi oyuncusu İbrahim Gündoğan’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Kederli ailesine, tüm sevenlerine ve Türk Tiyatrosu’na başsağlığı dileriz. İbrahim Gündoğan için 2 Nisan 2022 Cumartesi günü 11:00’de Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesi’nde tören düzenlenecektir. Sanatçı, Beykoz Göksu Camii’nde öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Anadolu Hisarı Mezarlığı’nda toprağa verilecektir" bilgisi verildi.

İbrahim Gündoğan kimdir?

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde canlandırdığı Mete Aymar karakteri ile akıllarda kalan İbrahim Gündoğan birçok tiyatro oyunu ve dizi projesinde rol aldı. İstanbul'da 1959 yılında doğan Gündoğan, oyunculuğa 1992 yılında adım attı. Paşabahçe Ahmet Ferit İnal Lisesi mezunu olan Gündoğan tiyatro ve dizilerde farklı karakterleri başarılı bir şekilde canlandırdı. İbrahim Gündoğan, Eda Hanım, Ruhsar, Sır Kapısı, Yılan Hikayesi, Mutlugiller, Delikanlı, Lale Devri, Kınalı Kar, Beşinci Boyut, Kuzey- Güney, Kurtlar Vadisi Pusu, TRT1'de yayınlanan Ya İstiklal Ya Ölüm gibi birçok projede yer aldı. Tiyatroya da emek veren İbrahim Gündoğan farklı projelerde seslendirme sanatçısı olarak da seyirciyle buluştu.

01-04-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar