Haluk Levent talk show programına başlıyor!

Haluk Levent talk show programına başlıyor!
Yardımsever kişiliğiyle bilinen müzisyen Haluk Levent, Kral Çıplak isimli talk show programıyla sevenlerinin karşısına çıkacak.

Türk müziğinin önemli isimlerinden Haluk Levent, hayranları için sevindirici bir haber verdi. Müzisyenliğinin yanı sıra yardımsever kişiliği ile tüm Türkiye'nin sevgisini kazanan Haluk Levent, bir talk show programı sunacak. "Kral Çıplak" adındaki talk show programı Youtube mecrasında yayınlanacak. 

Haluk Levent "Kral Çıplak"ı sunacak

Haluk Levent'in sunacağı "Kral Çıplak" programı 13 Mayıs Çarşamba akşamı başlayacak. Programın sunuculuğunu ünlü Rock müzik sanatçısı Haluk Levent üstlenecek. Her bölümde birbirinden ünlü isimler Haluk Levent'in konuğu olacak. Ayrıca Haluk Levent, yapacağı canlı performanslarla da programa renk katacak. Programın yapımcılığını ise Gergedan Yapım üstlenecek. Talk show programının yayınlanacağı yer televizyon değil internet olacak. Youtube üzerinde yayın yapan pek çok talk show programı var. Kral Çıplak programı da bunlardan bir yenisi olacak.

İhtiyaç sahipleri de unutulmayacak

Uzun yıllar boyunca yaptığı müzikle gündeme gelen Haluk Levent, son yıllarda giriştiği hayır işleriyle daha çok gündeme gelmeye başladı. Ahbap Derneği'nin kurucusu olan Haluk Levent, yardıma muhtaç herkese ulaşmayı hedefliyor. Kral Çıplak programı da eğlencenin yanı sıra ihtiyaç sahipleri de unutulmayacak. Talk show programı sayesinde Ahbap Derneği gönüllü elçileriyle ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşulacak. 

Haluk Levent kimdir?

Haluk Levent, 26 Kasım 1968 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. Haluk Levent'in tam 8 kardeşi vardır. İlkokulu Sabancı İlköğretim Okulu'nda okudu. Adana'da bulunan Atatürk Lisesi'nden mezun oldu. Lise yıllarından sonra üniversite yılları oldukça karmaşık bir şekilde ilerledi. Önce Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Mühendisliği bölümünde okumaya başladı ancak bir yıl sonra bölümünü yarıda bırakarak Ankara Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı bölümünü kazandı. Bir yılın sonunda yine eğitimini yarıda bırakarak Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fizik bölümünü kazandı. Bu bölümü de yarıda bıraktıktan sonra Ankara Üniversitesi Muhasebe bölümünde okumaya başladı. Haluk Levent, tam 4. kez okuduğu bölümü yarıda bıraktı ve Bilkent Üniversitesi Dil Öğretim'de okumaya başladı. Üniversiteden sonra ticarete atıldı ancak pek de başarılı olamadı. Bu nedenle İstanbul'a gelerek müziğe yöneldi. 1993 yılında çıkardığı "Yollarda" isimli albümüyle tam 600.000 adet kopya satmayı başardı. 1989 yılında işlediği çekte tahrifat suçu nedeniyle 1997 yılında 9 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Bugüne kadar Bir Gece Vakti, Arkadaş, Mektup, Yine Ayrılık, www.Leyla.com, Kral Çıplak, Bir Erkeğin Günlüğü, Türkiye Turnesi 2003, Aç Pencereni, Annemin Türküleri, Akşam Üstü, Karagöz ve Hacivat ve Dostane albümlerini çıkardı. 2017 yılında ihtiyaç sahiplerine yardımcı olabilmek için STK olan Ahbap Derneği'ni kurdu.

04-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar