Hamdi Alkan'ın yeni dizisi 'Sol Yanım' yakında Kanal D'de

Hamdi Alkan'ın yeni dizisi 'Sol Yanım' yakında Kanal D'de
Geçtiğimiz sezon 'Bir Mucize Olsun' ve 'Meleklerin Aşkı' dizilerinin yönetmenliğini üstlenen Hamdi Alkan'ın yeni dizisi 'Sol Yanım' hakkında merak edilenler...

Bu sezon yayınladığı dizi projelerinden bir türlü istediği başarıyı alamayan Kanal D yeni sezon için kolları erken sıvadı. Kanalda sezona büyük umutlarla başlayan Bir Litre Gözyaşı ve Muhteşem İkili erken final yapmış ve kanal yeni dizilere start vermişti. Yeni başlayacak bu dizilerden birinin de yeni bir günlük dizi olduğu belirtilmişti. Ayrıca kanal gelecek sezonun planlamasını da şimdiden yapmaya başlayan Kanal yöneticileri Hamdi Alkan’ın yeni projesi için anlaşmaya vardı. Sol Yanım adlı dizinin hazırlıklarının başlamasıyla birlikte seyircide merakla Sol Yanım’ın konusunu, oyuncu kadrosunu, senaristini merak etmeye başladı. Canlitv olarak Hamdi Alkan’ın yeni projesi Sol Yanım’ı araştırdık. İşte Sol Yanım’la ilgili tüm bilgiler. 

BİR MUCİZE OLSUN ERKEN FİNAL YAPMIŞTI

Ekranların başarılı oyuncusu ve yönetmeni Hamdi Alkan Sol Yanım adlı yeni dizi projesi için çalışmalara hızlı bir şekilde başladı. Hamdi Alkan geçtiğimiz sezon Fox Tv’de Bir Mucize Olsun adlı dizinin yönetmen koltuğuna oturmuştu. Ancak dizi beklenen ilgiyi görmemiş ve erken final yapmıştı. Hamdi Alkan ardından Show TV’de yaz projesi olarak başlayan Meleklerin Aşkı’nda da yönetmen koltuğunda oturmuş ve bir aile komedisi olan dizi yaz aylarında yayınlanarak final yapmıştı. Bir süredir herhangi bir projede yer almayan Hamdi Alkan sonunda Sol Yanım projesiyle karşımıza çıktı. Hamdi Alkan’ın uzun süredir emek verdiği ve üzerinde çalıştığı Sol Yanım yeni sezonda Kanal D ekranlarında yayınlanacak. 

SOL YANIM OYUNCU KADROSU

Kanal D için hazırlıklarına başlanılan Sol Yanım büyük olasılıkla Eylül dönemi için düşünülüyor. 2019-2020 sezonunda yayınlanması beklenen dizinin daha erken yayına girip yaz sezonunda da seyircinin karşısına çıkma ihtimali bulunuyor. Sol Yanım adlı dizinin hazırlıkları başlarken yönetmen koltuğunda Hamdi Alkan’ın oturacağı belirtildi. Dizinin senaristliğini ise Sensiz Olmaz, Güllerin Savaşı, Asla Vazgeçmem, Yasak Elma, Bir Umut Yeter gibi dizilerin senaristliğini de yapan Melis Civelek yazacak.

Dizinin oyuncu kadrosunda kimlerin rol alacağı henüz belli olmazken oyuncu seçimlerinin de başladığı belirtiliyor. Hamdi Alkan yönetiminde hazırlıklara başlanan Sol Yanım Dizisi’ni seyirci şimdiden merakla beklemeye başladı.

02-03-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar