Hamile Sunucu Bircan Bali Canlı Yayında Fenalaştı!

 Hamile Sunucu Bircan Bali Canlı Yayında Fenalaştı!
Beyaz Tv’nin başarılı programlarından Söylemezsem Olmaz’ın beş aylık hamile sunucusu Bircan Bali Canlı yayında fenalaştı. Sağlık görevlilerin müdahale ettiği Bali’nin durumu iyi!

Televizyon ekranlarında pek çok terslik meydana gelmiştir zaman içinde. Dekorlar yıkılmış, elektrik lambaları patlamış, yayın gitmiş ve hatta stüdyo bazı kişilerce basılmıştır. Canlı yayının doğasında her an her şey olabileceği bilinen bir gerçektir. Hayat akarken ne oluyorsa canlı yayında da olabilmektedir. Kimi, zaman sunucular ya da program konukları kalp krizleri bile geçirebilmekte ve hatta ölümler dahi olabilmektedir. Buna benzer bir olayda geçtiğimiz gün Beyaz Tv’de canlı olarak yayınlanan Söylemezsem Olmaz Programında yaşandı. Program sunucularından beş aylık hamile Bircan Bali yayın sırasında bir anda fenalaştı. Yayın sırasında yaşanan olaya sağlık ekipleri anında müdahale ederken Allah’tan daha kötü bir olay yaşanmadı ve Bircan Bali kendini toparladı. Bebeğinin durumunun da iyi olduğu bildirildi. İşte detaylar!

Bircan Bali Canlı Yayında Fenalaştı!

Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz Programı magazin dünyasında olup bitenleri seyirciye taşıyan bir program ve canlı yayınlanıyor. Programı Seren Serengil ve Bircan Bali birlikte sunuyorlar. Sunuculardan Bircan Bali ise beş aylık hamile. Dün yayınlanan programda Bircan Bali bir anda fenalaştı. Bircan Bali bir haber hakkında konuşurken kendini kötü hissetmeye başladı. Canlı yayında seyirciye bir şey belli etmek istemeyen Bali yönetmenden reklam arası verilmesini istedi. Beş aylık hamile olan Bali’ye verilen arada kanalın önünde hazır bekleyen sağlık görevlileri müdahale etti. Bircan Bali’nin tansiyonu ölçülürken stüdyoda kısa süre panik yaşayan Seren Serengil ise canlı yayını devam ettirdi ve programı bitirdi.

Bircan Bali: Başım Döndü Gözüm Karardı!

Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz adlı programın dünkü canlı yayınında rahatsızlanan ve sağlık görevlilerinin müdahale ettiği beş aylık hamile sunucu Bircan Bali müdahalenin ardından bir süre dinlendi. Yayına verilen ara da kontrol edilen Bircan Bali’nin ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Bu arada sosyal medya hesabından konuya ilgili bir paylaşım yapan Bircan Bali paylaşımında “Merak eden arayan soran herkese teşekkürler. Yayında başım döndü, gözlerim karardı o kadar. Şimdi iyiyim, bebek de iyi” ifadelerini kullandı. Bizde Bircan Bali’ye çok geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

03-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar