Hande Doğandemir'in Yeni Projesi Belli Oldu

Hande Doğandemir'in Yeni Projesi Belli Oldu
Geçen sezon konuk oyuncu olarak Kırmızı Oda 'da rol alan Hande Doğandemir'in hayranlarını sevindirecek haber. Yeni Projesi ile ekranlara dönüyor.

Star Tv ekranlarında seyirci karşısına çıkamaya hazırlanan yeni dizi Annemizi Saklarken kısa süre sonra izleyenleri ile buluşacak. Yeni dizinin ilk fragmanı dikkatleri çekmeyi başardı. Ünlü oyuncu Hande Doğandemir ise yeni sezonda dizide rol alacak.

Ojo Pictures'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Barış Yöş'ün oturduğu,  öykü ve senaryosunu Sırma Yanık'ın kaleme aldığı Annemizi Saklarken dizisinin başrollerini Kutsi ve Hande Doğandemir birlikte paylaşacak. Star TV’nin yeni dizi dram hikâyesi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Geçtiğimiz sezon Kırmızı Oda dizisine konuk oyuncu olarak katılan Hande Doğandemir birçok yapımda ve projede rol aldı. Genç oyuncu yeni sezonda Star TV ekranını için hazırlanan dizi de Handan karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

 Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, son olarak Acun Ilıcalı’nın yapımını üstlendiği Exxen platformunda yayınlanan Hükümsüz dizisinde filiz karakterine başrol oynayarak hayat vermişti. Ünlü oyuncu Handan karakterine hayat verirken 3 çocuğu bulunan bir anne olarak öne çıkıyor olacak. Annemizi Saklarken dizisinde Handan karakteri, dizinin yayınlanan fragmanında zengin erkek avcısı gibi gösterilirken, Handan’ın “Görecek o, 3 çocukla seni ne yapsın diyen çokbilmişler” sözleri dikkat çekiyor.

Doktorlar Dizisinin en sevilen oyuncularından aynı zamanda sesi ile çok beğenilen Kutsi de dizide Dündar Karakterine hayat veriyor olacak. İkilinin partner uyumları ve oyunculukları merakla bekleniyor.  

Hande Doğandemir’in yeni dizideki imajı ve güzelliğine dair sosyal medyada hayranları birçok olumlu yorumda bulundular.  

Annemizi Saklarken dizisinde Kutsi ve Hande Doğandemir’in başrolü paylaştığı oyuncu kadrosunda ise; Yeşim Ceren Bozoğlu, Hatice Aslan, Ece Yaşar, Erdem Kaynarca, İncinur Sevimli, Ezgi Gör, Ezgi Tombul, Barış Taşkın, Semih Kızılkaya, Zümre Ertürk, Merve Sevin, Özgür Daniel Foster ve Güngör Bayrak gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor. 

Annemizi Saklarken isimli projenin hikâyesi ise Handan henüz çocuk sayılacak yaşta ilk bebeğini kucağına alıp, ardından iki tane daha çocuk sahibi olan birisi olarak seyirci karşısına çıkacak. Handan Nişantaşı’nda tanınmış bir moda atölyesinde özel müşteri asistanı olarak çalışır.  Zerrin ve Dündar Demir çiftinin evlilik yıldönümleri için evlerine elbise provasına gelmeye başlar. Dündar’ın ilgisini çeken Handan’ın ve çocuklarının hayatı, Zerrin ve Dündar’ın evlilik yıldönümü kutlamasından sonra değişecektir.

11-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar