İlayda Alişan Arda İle Omuz Omuza Programına Konuk Oluyor

İlayda Alişan Arda İle Omuz Omuza Programına Konuk Oluyor
Kanal D ekranlarında Pazar günleri ekrana gelen ve seyircinin keyifle takip ettiği Arda ile Omuz Omuza’da Genç ve Güzel Oyuncu İlayda Alişan Konuk Oluyor

Kanal D ekranlarında Pazar günleri 12.00’da ekrana gelen ve bu hafta 103. Bölümüyle ekranlarda olacak olan başarılı yemek magazin programı Arda ile Omuz Omuza bu hafta yine ünlü bir ismi ağırlıyor. Her hafta birbirinden ünlü isimlerle aynı yemeği aynı sürede ve aynı şartlarda yapmaya çalışan Arda Türkmen bu hafta da aynı şekilde Pazar gününde genç ve güzel oyuncu İlayda Alişan ile Parmesanlı Salsa Karides yapacak. Son dönemin parlayan geç oyuncularından olan İlayda Alişan, Arda Türkmen’le stüdyoda keyifli ve eğlenceli anlar yaşayacak ve seyirciye yine keyifli anlar yaşatacak.

Arda İle Omuz Omuza

Kanal D ekranlarında Pazar günleri ekrana gelen ve sunucu ve konuk tarafından yapılan yemeklerin karşılıklı olarak değiştirilmesi ve birbirinin yaptığı yemekleri karşılıklı tatması formatı üzerine kurulu programda program konukları Arda Türkmen’in tariflerini sadece dinleyerek ve asla ne yaptığı ve nasıl yaptığını bilmeyerek yapmaya çalışıyor. Pazar günlerinin keyifli programlarından olan Arda ile Omuz Omuza bu hafta da yine keyifli bir programla seyirci karşısına çıkıyor. 103. Bölümü yayınlanacak olan program aldığı reytinglerle de oldukça dikkat çekiyor. Arda ile Omuz Omuza programında bu hafta 14 Kasım Pazar günü İlayda Alişan’ın konuk olarak katılacağı 103. Bölümde Parmesanlı Salsa Karides yapılacak. Arda ile Omuz Omuza Pazar günü saat 12.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

İlayda Alişan Kimdir?

Son olarak Kırmızı Oda dizisinde rol alan ve son dönemin genç ve parlayan yıldızlarından biri olan İlayda Alişan 26 Şubat 1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan güzel isim daha sonra oyunculuk yapmaya karar vererek bu yönde eğitimler almıştır. Başlarda reklamlarda rol alan güzel isim daha sonra dizilerde ve sinema filmlerinde rol almaya başlamıştır. Ünlü isim özellikle geçtiğimiz sezon ekrana gelen Masumiyet dizisiyle yükselişe geçmiştir. Oyuncu bu güne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Bu yapımlar arasında, Bir Çocuk Sevdim, Gönül Hırsızı, Benim Adım Gültepe, Serçe Sarayı, Bana Sevmeyi Anlat, Rüya, Çukur, Hakan: Muhafız, Şampiyon, Masumiyet ve Kırmızı Oda yer almaktadır.

11-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar