Hande Erçel Duyurdu! Halka Dizisi Bundan Sonra!..

Hande Erçel Duyurdu! Halka Dizisi Bundan Sonra!..
TRT'nin beğeniyle seyredilen dizisi Halka yeni sezonda sürprizle geliyor! Dizi yeni sezonda nasıl bir değişikliğe gidecek, seyirciyi nasıl bir Halka bekliyor? İşte detaylar!

Türk dizi sektörü son yıllarda büyük gelişme gösterdi ve dünya piyasalarına açıldı. Özellikle Ortadoğu seyircisinin beğenisini kazanan yapımlarımız yabancı ülkelerde her ne kadar başarılı olsalar da ülkemiz içinde seyirci tarafından gittikçe daha az takip edilmeye ya da reytinglerde düşüşler yaşamaya başladılar. Bunun en önemli sebeplerinden birini hiç şüphesiz özgün olmayan hikaye ve senaryolar oluşturuyor. Tüm televizyonlar hemen hemen aynı, benzer, ya da küçük değişiklikler yaparak aynı dizi hikayelerini seyirciye sunup duruyor bu durum da dizilerin daha az seyredilmesine sebep oluyor. Bu tür dizilerin dışında kalan birkaç dizi ise seyirci tarafından hemen kabul görüyor ve beğeniyle seyrediliyor. Bu dizilerden biri de TRT 1’de yayınlanan ve geçtiğimiz sezonun ortalarında başlayan ve Es Yapım imzası taşıyan Halka. Halka dizisi farklı hikayesi ve farklı çekim tekniği ile seyircinin beğenisini kazanmış durumda. Halka önümüzdeki sezon ise ülkemizde pekte fazla görülmeyen bir şekilde ekranlara gelecek. İşte ayrıntılar!

Halka Dizisi’nde Sürpriz Gelişme!

TRT’nin en çok seyredilen dizileri arasında yer alan ve 17. Bölümle sezon finali yapan Halka önümüzdeki sezon seyirciye büyük bir sürprize hazırlanıyor. Bilindiği gibi yabancı dizilerin süresi ülkemizdeki gibi uzun değil. Daha çok 40 – 60 dakika arasında değişen sürelerde bölümler hazırlanıyor. Başrollerinde Hande Erçel, Serkan Çayoğlu, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı, Hande Erçel gibi oyuncuların yer aldığı Halka Dizisi’de önümüzdeki sezondan itibaren yabancı ülkelerdeki gibi 60 dakika olarak ekranlara gelecek. Açıklamayı yapan oyuncu Hande Erçel Halka’nın 60 dakika olarak yayınlanacağını ve kendisinin de Halka’da oynamaya devam edeceğini açıkladı.

Halka Dizisi Konusu!

İki genç adam, iki farklı insan, iki kurban, bambaşka yerlerden gelip, yan yana durarak, inat ve öfkeyle, kader sandıkları, tesadüf saydıkları, bir kumpasla savaşıyorlar. Mafyanın, paranın, entrikanın konuştuğu ve sustuğu bir hayatın içinde sürükleniyorlar. Halka ismi, üç halka simgesiyle bilinen bir suç örgütünden gelmektedir. Halka klasik mafya hikayelerinin aksine kadınların güçlü olduğu bir yapıdır. Halka ile mücadele eden üç polis ise bu şebekeyi çökertmek için çalışmaktadır. Ancak her çözülen halka başka bir halkayla bağlantılıdır ve iç içe geçmiş durumdadırlar.

12-07-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar