Hande Erçel Final Ardından Hayalindeki Rolü Açıkladı

Hande Erçel Final Ardından Hayalindeki Rolü Açıkladı
Genç oyuncu Hande Erçel, Kerem Bürsin ile başrolleri paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinden sonra hayalindeki rolü açıkladı.

Başrolünde rol aldığı Fox TV dizisi Sen Çal Kapımı’nın çekimleri sona eren Hande Erçel, artık tatil döneminde. Bugüne kadar birçok farklı rollerde izlediğimiz Hande Erçel, hayalindeki rolü açıkladı.

Fox Tv ekranlarında izleyici ile buluşan Sen Çal Kapımı dizisinin 2. Sezon çekimleri geçtiğimiz günlerde sona erdi. 52. Bölüm ile ekranlara veda edecek olan dizinin yoğun temposundan çıkan Hande Erçel, soluğu hemen tatilde aldı. Şu an tek istediğinin ablası ve yeğeniyle tatil yapmak olduğunu söyleyen Hande Erçel, daha sonra yurt dışına gideceğini söyledi.

Aksiyon Yapımında Rol Almak İstiyor

Tatildeyken muhabirlerin sorularını yanıtlayan Hande Erçel hayalindeki rolü de açıkladı. Genç oyuncu Hande Erçel bir aksiyon yapımında rol almayı çok istediğini belirtti. Daha önce aksiyon türündeki Halka dizisinde rol alan Hande Erçel, bu dizide canlandırdığı Müjde karakterini çok özlediğini de dile getirdi. Erçel “oynamam” dediği bir rolün olmadığını, oyunculukta kurallarının da olmadığını sözlerine ekledi.

Es Film tarafından çekilen Halka dizisi, 2019’da TRT 1’de yayınlanmıştı. Yönetmenliğini Volkan Kocatürk’ün üstlendiği dizinin senaryosunu Aziz Tuna, Selim Bener, Ali Demirel ve Meryem Diri birlikte kaleme alıyordu.Aksiyon türündeki dizinin başrolünde Hande Erçel’in yanı sıra Nazan Kesal, Serkan Çayoğlu ve Kaan Yıldırım da vardı. Hande Erçel’in rol aldığı Halka dizisinin konusuna birlikte göz atalım.

Birbirinden farklı karakter ve hayatlara sahip olan iki genç adam Kaan ve Cihangir, rastlantı olarak düşündükleri ve kader sandıkları bir komploya karşı omuz omuza mücadele verir. Geçmişlerinde kalan bir hayalet peşlerini bırakmaz. Eski hikâyeleri, kirli geçmişleri sorgulamaya ve kendilerine söylenen yalanların hesabını sormaya yemin ederler. Mafya, para ve entrikanın konuştuğu bir hikâyenin içerisine sürüklenirler.Kaan ve Cihangir, bilmedikleri bir dünyada Halka ile karşı karşıya gelir. Yer altında çalışan bir suç şebekesi Halka, para ve gücün olduğu her yerde varlığını hissettirir.

Kerem Bürsin' Tatile Katılacak 

Sen Çal Kapımı dizisi final yapması ardından Bodrum Türkbükü’ne giden güzel oyuncu plajda görüntülendi. Arkadaşları ile çıktığı tatilde dekolteli kırmızı kıyafeti ve kot şortuyla sosyal medyayı salladı. Farklı tarzı dikkatleri yine üzerine çekti.Güzel oyuncunun sevgilisi Kerem Bürsin’de tatile dahil olacağı öğrenildi.

 

18-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar