İçimizden Biri Dizisindeki İmajları Şaşkınlık Yarattı

İçimizden Biri Dizisindeki İmajları Şaşkınlık Yarattı
Show TV ekranlarında seyircisi ile yakında buluşacak olan İçimizden Biri dizisi büyük bir merakla bekleniyor. Bora Akkuş ve Özge Yağız'ın imajları dikkat çekti

2004 yılında Kanal D ekranlarında oynayan Yabancı Damat dizisine benzetilen İçimizden Biri’nin başrolünde Özge Yağız ile Bora Akkaş buluştu. Özge Yağız ve Bora Akkaş yeni dizideki imajları ile çok dikkat çekti.

Bir süre önce Show TV ekranlarında seyircisi ile buluşan Kuzey Yıldızı dizisinde başarılı bir yönetmenlik yapan Ersoy Güler, yeni dizinin de hem senaryosunu yazdı hem de yönetmenliğini yapıyor. Mustafa Avkıran, Derya Alabora ve Renan Bilek gibi usta isimlerin de kadrosunda yer aldığı İçimizden Biri adlı  yeni dizinin çekimleri başladı.

İki Oyuncunun Saç Stili Dikkat Çekti

İçimizden Biri dizisinin çekimleri Marmaris’te başlayan dizi ekibinin yoğun ve yüksek enerjisi ile sette çalışmalara başladığı görüntüler de sosyal medya mecralarında yayınlandı. Bu görüntülerde en dikkat çeken detay, başrol oyuncularının Özge ve Bora’nın yeni imajları oldu.En son Sol Yanım dizisinde izlediğimiz Özge Yağız, dalgalı saçları ile dikkatleri çekti. Yemin dizisinin ilk iki sezonunda Reyhan karakterine hayat veren Özge Yağız, başarılı çıkışı sonrasında başrollerin aranılan isimlerinden birisi olmuştu. 12 bölüm sonra ekranlara veda eden Sol Yanım dizisinin ardından Özge Yağız, yine bir başrol karakter ile İçimizden Biri dizisinde yerini aldı.Geniş Aile dizisi ile hafızalara tamamen kazınan Bora Akkaş’ın da değişen saçları ile yeni imajını görenler bir hayli şaşıracak. Bora Akkaş, en son BluTV’de yayınlanan Yeşilçam dizisinde Hakan karakterine hayat verdi. Son dönemin başarılı isimlerinden olan Bora Akkaş, yeni dizi İçimizden Biri’nde Adam karakterine hayat verecek.

Bora Akkaş Kimdir

Bora Akkaş  şehir tiyatrolarında eğitim almış ve ilk kez "Gönlümdeki Köşk Olmasa" isimli filmde rol almıştır. Bu filmdeki performansı sayesinde Altın Portakal ödülünü almıştır. "Hakunamatata" isimli müzik grubunun bas gitar üyesi olarak müzik alanında çalışmalar yapmış aynı zamanda  çeşitli dizilerde rol alarak oyunculuğa devam etmiştir. 2009 senesinde Adab-ı Muaşeret isminde 3. sinema filminde oynamıştır. Aynı zamanda müzik dünyasında Doğa Bora adıyla bilinmektedir. Genellikle gençlere hitap eden rap şarkılar söylemektedir. 

Özge Yağız Kimdir

Özge Yağız, Yemin dizisindeki Reyhan karakteri ile parladıktan sonra kendini yeni bir dünyanın içine bıraktı. 2 sezon günlük dizide yer aldı ve popüler olduktan sonra da televizyon kanallarındaki iddialı dizilerde rol almak için kararını verdi. 2020-2021 yılları arasında ekranlara gelen Sol Yanım dizisinde rol aldı.

 

18-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar