Camdaki Kız yeni sezon için sete çıktı! Burcu Biricik o fotoğrafı paylaştı

Camdaki Kız yeni sezon için sete çıktı! Burcu Biricik o fotoğrafı paylaştı
Camdaki Kız dizisi geçen sezonun dikkat çeken yapımlarından biri olmuştu. Burcu Biricik ve Enis Arıkan'ın rol aldığı Camdaki Kız yeni sezon için sete çıktı.

Yeni sezon hazırlıkları hızlandı. Birçok yapım hem yeni diziler hem de geçen sezondan devam eden diziler için yoğun bir hazırlık ve çekim dönemine girdi. Burcu Biricik'in başrolde olduğu Camdaki Kız dizisi de geçen sezon büyük bir başarı yakalamıştı. Oyuncu kadrosu, senaryosu ve mekanlarıyla dikkat çeken Camdaki Kız'ın yeni sezon çekimleri başladı. Burcu Biricik ve Enis Arıkan setin ilk gününden fotoğraflar paylaştı. Camdaki Kız izleyicisinin merakla beklediği yeni sezon çekimlerine start verilmiş oldu.

Burcu Biricik'ten 'Nalan in the house' paylaşımı

Kanal D'de yayınlanan geçen sezonun reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız ekibi sete çıktı. Dizinin oyuncularından Burcu Biricik ve Enis Arıkan setten görüntüler paylaştı. Güzel oyuncu Burcu Biricik instagram hesabından bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta "Nalan in the house" notunu yazan Biricik oldukça keyifli görünüyordu. Burcu Biricik 'Camdaki Kız' olan Nalan karakterini canlandırıyor. Ağır psikolojik bir dram olan Camdaki Kız'da Nalan karakteri ise Burcu Biricik tarafından başarıyla canlandırılıyor. Burcu Biricik Camdaki Kız yeni sezon için yeniden kamera karşısına geçti. Burcu Biricik ve rol arkadaşlarından setten fotoğraflar gelmeye başlandı. Camdaki Kız'ın Eylül'de yeni sezon yayınına başlaması bekleniyor.

Enis Arıkan (Muzo) Camdaki Kız setinden fotoğraf paylaştı

Enis Arıkan da Camdaki Kız setinin ilk gününden fotoğraflar paylaştı. Enis Arıkan dizi mekanlarından birinin önünde bir fotoğraf paylaştı. Camdaki Kız'da Muzo karakterini canlandıran Arıkan başka bir fotoğrafı ise 'Çok özlemişiz' notuyla paylaştı.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde Enis Arıkan çok farklı bir rolde izlenmişti. Enis Arıkan'ın canlandırdığı Muzo karakteri kısa sürede herkesin sevdiği bir karaktere dönüştü. Camdaki Kız 9. Bölümde sezon finali yapılmıştı.

Camdaki Kız'da Hayri'yi kim canlandıracak?

Camdaki Kız yeni sezonda en çok merak edilen karakterlerden biri de Hayri karakteri oldu. Hayri için birçok oyuncunun adı geçmişti. Henüz netleşemeyen oyuncular arasında Burak Deniz ve Erkan Kolçak Köstendil'in de adı geçiyor. OGM imzalı Camdaki Kız yeni sezon için hazırlanmaya devam ediyor.

18-08-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar