Hande Erçel Sığınak Oyunu’nun Galasına Katıldı

Hande Erçel Sığınak Oyunu’nun Galasına Katıldı
Craft Tiyatro tarafından hazırlanan ve sahnelenen Sığınak oyuncu gala yaparak sahnelenmeye başlandı. Oyuncu Hande Erçel ve pek çok ünlü seyretti.

Şu sıralar Fox Tv için hazırlıkları süren ve cast çalışması devam eden yeni dizi İki Yabancı’nın kadın başrol oyuncusu olarak belirlenen ünlü ve güzel oyuncu Hande Erçel dizinin çekimleri başlamadan önce kendine vakit ayırmaya ve dinlenmeye çalışıyor. Senaryo okumaları ve son hazırlıkları yapılan İki Yabancı’nın bayram sonrası sete çıkarak çekimlere başlayacağı öğrenilirken dizinin güzel başrolü Hande Erçel bu zaman için bol bol tiyatroya giderek ve dinlenerek zaman geçiriyor. Güzel oyuncu şu sıralar oldukça popüler olan ve Sığınak Oyununun galasına katılarak oyunu izledi. Hande Erçel aynı zamanda oyuncu koçluğunu yapan İbrahim Çiçek’in yönettiği Craft Tiyatro’nun yeni oyunu Sığınak’ın galasında oldukça keyifli anlar geçirdi ve oyun bitiminde oyunu ayakta alkışladı.

Ünlüler Galaya Akın Etti

Son dönemlerin en çok konuşulan tiyatro oyunlarından biri olan Sığınak gala yaparak seyirci huzuruna çıkmaya başladı. Craft Tiyatro’nun yeni oyuncu olarak sahnelen Sığınak geçtiğimiz gün gala yaptı. İbrahim Çiçek’in yönettiği oyunu kadrosunda Selin Şekerci, Uğur Uzunel ve Ulvi Kayyaoğlu gibi ünlü isimler yer alıyor. Oyunun galasında ise birbirinden ünlü isimler oyunu izledi. Galayı izleyen isimler arasında, Hande Erçel, İpek Bilgin, Derya Alabora, Burcu Özberk, Selma Ergeç, Hatice şendil, Burak Sağyaşar, Nehir Erdoğan, Gökhan Alkan, Cem Yiğit Üzümoğlu, Güven Murat Akpınar, İdil Sivritepe, Oktay Çubuk ve Çağ Çalışkur yer aldı. Oyun seyirciden tam not aldı ve ayakta alkışlandı. Oyunun ilk sahnesi ve galası Yapı Kredi Bomontiada’ da gerçekleşti ve seyircinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Sığınak Hakkında Bilgiler

İbrahim Çiçek tarafından yönetilen ve Martyna Majok tarafından kaleme alınan Sığınak Craft Tiyatro tarafından sahneleniyor. Şu ana kadar ezber bozan oyunları sahneleyen ve seyirciyle buluşturan Craft Tiyatro daha önce Sırça Yutmak, Evlat, Kalp gibi oyunları da sahnelemişti. Sığınak oyunu aidiyet duygusu üzerine yoğunlaşan bir konuya sahip ve seyirciyi bu yönüyle etkisi altına almayı başarıyor. Bir şehir, ötekiler, yalnızlık, ayrılık, çaresizlik, çok yalnızlık, vatandaşlık… Sığınak, yaşadıkları dünyaya ait olabilmek için birkaç resmi belgeye ihtiyaç duyan çocukların hikayesini anlatıyor.

02-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar