Ünlü Oyuncu Yargı’nın Kadrosuna Katıldı

Ünlü Oyuncu Yargı’nın Kadrosuna Katıldı
Kanal D ekranlarının Pazar akşamları yayınlanan başarılı ve reytingi yüksek dizisi Yargı’nın kadrosuna usta bir oyuncu daha katıldı.

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve üçüncü sezonuyla ekranlara gelen Kanal D’nin sevilen ve reytingi yüksek dizisi Yargı her hafta Pazar akşamları yeni bölümleriyle seyirci karşısına çıkıyor. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı ve yönetmen koltuğunda Ali Bilgin’in yer aldığı reyting rekortmeni Yargı bu sezon final yapmaya hazırlanıyor. Oldukça başarılı bir üç sezon geçiren ve Pazar akşamlarına damgasını vuran Yargı’nın senaryosunu Sema Ergenekon kaleme alıyor. Son zamanlarda magazinsel konularla gündeme gelen ve aynı zamanda peş peşe yeni oyuncuları kadrosuna katan başarılı dizinin kadrosuna son olarak başarılı bir isim daha katıldı. Dizinin hikayesine Esin olarak katılan Sevinç Erol aynı zamanda dizide annesi karakterini oynayacağı Ömer karakterinin de gerçek hayatta annesi.

Anne Oğul Anne Oğulu Oynayacak

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Pazar akşamlarının en çok izlenen dizilerinden olan Yargı yeni bölümleriyle seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Sezon sonunda final yapması beklenen dizinin kadrosuna son haftalarda peş peşe oyuncular dahil oldu. Başarılı dizinin kadrosuna son olarak ise başarılı oyuncu Sevinç Erol katıldı. Sevinç Erol’un dizide Esin karakterine hayat vereceği ve dizinin hikayesinde yer alan Ömer’in annesini canlandıracağı öğrenildi. Öbür taraftan Ömer’in annesi Esin’i canlandıracak Sevinç Erol dizide annesi rolünü oynayacağı Ömer karakterini canlandıran Doğaç Yıldız’ın da gerçek hayatta annesi. Bu ilginç rastlandı dizinin izleyenlerini keyiflendirirken anne oğul dizinin hikayesinde de anne oğul olarak sahne alacak. Yargı yeni bölümleriyle her Pazar akşamı saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşmaya devam ediyor.

Sevinç Erol Kimdir?

Dizi ve filmlerin başarılı oyuncularından ve oyuncu koçlarından olan Sevinç Erol, 1967 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarından mezun olan Sevinç Erol daha sonra dizi ve film setlerinde yer almaya başlamıştır. Gönül Dostları ile başladığı oyunculuk sektöründe birçok dizi ve filmde rol alan oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, Çınarın Gölgesinde, Kuzey Güney, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Dadı, Ezel, Ey Aşk Nerdesin, Yasemince, Çiçek Taksi, Şehnaz Tango gibi unutulmaz yapımlar bulunmaktadır.

02-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar