Burak Özçivit’ten Kuruluş Osman Açıklaması

Burak Özçivit’ten Kuruluş Osman Açıklaması
Atv ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman bu sezon bitiyor mu? Dizinin başrolü Burak Özçivit Kuruluş Osman'ın devam edip etmeyeceğini açıkladı.

Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve uzun yıllardır Atv ekranlarında Çarşamba akşamları seyirciyle buluşan dönem dizisi Kuruluş Osman yayınlandığı günün lider yapımı olma özelliğini koruyor. Aldığı reytinglerle en çok izlenen dizi olan ve Çarşamba akşamı reyting rekorları kıran Kuruluş Osman kadrosunda birbirinden ünlü isimleri bulunduruyor. Bu sezon dördüncü sezonunda olan ve ilk günkü heyecanı ve coşkusuyla seyredilen dizi Osmanlı Devleti’nin ilk kuruluş yıllarında yaşlanılan olayları seyircinin beğenisine sunuyor. 13. Yüzyılın siyasi, ekonomik ve askeri olaylarını bir hikaye dahilinde Kuruluş Osman dizisinde seyirciye aktaran dizinin yönetmen koltuğunda Metin Günay ve Ahmet yılmaz yer alıyor. Mehmet Bozdağ’ın senaryosunu yazdığı ve aynı zamanda yapımcılığını üstlendiği dizinin uzun süredir 5. Sezonunun olup olmayacağı merak ediliyordu. Bu çok merak edilen soruyu dizinin başrolü Burak Özçivit cevapladı.

Kuruluş Osman 5. Sezon Olacak mı?

Atv ekranlarında Çarşamba akşamları ekrana gelen reytingi yüksek dizi Kuruluş Osman 4. Sezonuyla ekranlara geliyor. Sezon sonunda final yapıp yapmayacağı ya da beşinci sezonunun olup olmayacağı merak edilen dizinin beşinci sezonda devam edip etmeyeceğini dizinin başrolü Burak Özçivit cevaplandırdı. Bir mağazanın açılışına katılan ünlü oyuncu Burak Özçivit burada kendisi ve diziyle ilgili sorulara cevap verdi. Oyuncu bu sezon 4. Sezonun biteceğini belirtirken yapım şirketiyle 5 sezonluk bir anlaşma imzaladığını belirtti. Dizinin dördüncü sezon bitiminin ardından beşinci sezonunun da olacağının müjdesini veren Burak Özçivit’in bu cevabı dizinin sevenlerini oldukça mutlu etti.

Kuruluş Osman

Mehmet Bozdağ’ın sahibi olduğu Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve bu sezon 4. Sezonuyla ekranlara gelen dönem dizisi Kuruluş Osman Çarşamba akşamları ekrana geliyor ve aldığı reytinglerle günün en çok izlenen yapımı olmayı başarıyor. Başrolünde Osman Bey karakteri olarak Burak Özçivit’in yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Diznin oyuncu kadrosunda yer alan isinler arasında, Burak Özçivit, Yıldız çağrı Atiksoy, Seda Yıldız, Özge Törer, Çağrı Şensoy, Rüzgar Aksoy, Yiğit Uçan, Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Saruhan Hünel, Erkan Avcı, Didem Balçın ve Serhat Kılıç yer alıyor.

02-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar