Öğretmen dizisinin Zeynep'i Ceren Moray'dan sevindiren paylaşım!

Öğretmen dizisinin Zeynep'i Ceren Moray'dan sevindiren paylaşım!
Öğretmen dizisi sezona güzel bir başlangıç yapmış fakat pandemi sebebiyle çekimlerine ara verilmişti. Yeni sezona hazırlanan dizinin oyuncusu Ceren Moray'dan sevindiren paylaşım!

Covid-19 pandemisi sebebiyle Mart ayından itibaren alınan önlemler kapsamında dizilerin çekimleri de durdurulmuş ve bazı diziler sezon finali yapmıştı. Öğretmen dizisi de 2020 yılına hizlı bir başlangıç yapan dizilerdendi. Öğretmen 4 bölüm yayınlanmış ve 24 Mart sonrasında sezon finali yapmıştı. Ceren Moray ve İlker Kaleli'nin başrollerde olduğu Öğretmen dizisi hakkında çıkan iddialar yapımcı Faruk Aksoy tarafından açıklığa kavuşturulurken, dizide Zeynep karakterini canlandıran Ceren Moray'ın paylaşımı sevenlerini heyecanlandırdı.

Öğretmen dizisi yeni sezonda yayınlanacak mı?

Medyapım tarafından Fox Tv için hazırlanan Öğretmen dizisi geçen sezonun en farklı senaryolarından birine sahipti. Sıradışı yapım Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında çekimlerini durdurmuş ve ancak 4 bölüm yayınlanabilmişti. Dizinin sona erdiği ve artık çekimlerinin yapılmayacağı şeklinde iddialar ortaya çıksa da yapımcı Faruk Aksoy, sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı ve tüm iddiaları aydınlatacak bilgiler verdi. Faruk Aksoy Öğretmen dizisinin yeni sezon için hazırlandığını ve toplamda 32 bölüm çekileceğini belirtti.

Öğretmen 32 bölüm yayınlanacak

Öğretmen dizisinin akıbetini merak edenler için Medyapım hesabından bir açıklama yayınlayan yapımcı Faruk Aksoy, tüm soruları yanıtlamış oldu. Medyapım sosyal medya açıklamasında şu ifadeler yer aldı; "Bugün sosyal medyada çıkan haberleri okuyunca işin aslını 'bizdenduyunistedik. Yayınlandıktan 4 bölüm sonra pandemi sebebiyle ara verdiğimiz dizimiz "Öğretmen" için geri sayım başladı. 32 bölüm daha ve her bölüm artan bir heyecanla hangi derslerin alındığını izlemeye hazır mısınız?"

Ceren Moray'dan heyecanlandıran paylaşım

Medyapım tarafından yapılan açıklamanın ardından dizinin başrollerinden biri olan Ceren Moray da sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Kuaförde çektiği bir fotoğrafı hikayesine ekleyen Moray paylaşımına 'loading Zeynep' notunu ekledi. Öğretmen dizisinde Zeynep Talaslı karakterini canlandıran Moray, yaptığı paylaşımla diziye hazırlandığını gösterdi. Moray'ın paylaşımından Öğretmen'deki Zeynep karakterine uygun saç rengi ve stili için çalışmaların başladığı anlaşılıyor. Fox Tv'nin sevilen dizisi Öğretmen yeni sezonda da çok konuşulacak gibi görünüyor.

18-07-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar