Hande Erçel'in 'Bazlama Surat' davasında karar çıktı

Hande Erçel'in 'Bazlama Surat' davasında karar çıktı
Hande Erçel son yılların en çok dikkat çeken oyuncularından biri. Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncusu olan Hande Erçel'in 'Bazlama Surat' davasında karar çıktı.

Ünlü oyuncu Hande Erçel son dönemde yıldızı parlayan isimlerden biri. Güzelliği ile dikkat çeken ve çok sayıda hayranı bulunan Hande Erçel bir sosyal medya paylaşımı nedeniyle mahkemelik olmuştu. Hande Erçel'in fotoğrafını paylaşarak yorum yapan sosyal medya fenomeni Lütfü Ap Kılınç hakkında açılan davada karar çıktı. Fenomen isim Lütfü Ap Kılınç Hande Erçel'in fotoğrafını paylaşarak, 'Bazlama Surat' yorumunda bulunmuştu. Bu paylaşıma kızan Hande Erçel avukatı aracılığıyla Lütfü Alp Kılınç'a dava açmıştı. Ünlü oyuncunun açtığı dava magazin gündeminde 'Bazlama Surat Davası' olarak yer aldı. O davada karar çıktı!

Hande Erçel 'Bazlama Surat' davasını kazandı

Hande Erçel tarafından açılan davada mahkeme Lütfü Alp Kılınç'a 109 gün adli para cezası verdi. Hande Erçel ünlü fenomen Kılınç'ın fiziksel özelliklerini aşağıladığı ve videolarında kendisiyle dalga geçtiğini belirterek savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Lütfü Alp Kılınç'ın cezalandırılmasını talep eden Erçel'in şikayeti dikkate alınmış ve dava açılmıştı. Hande Erçel ve Lütfü Alp Kılınç'ın tarafları olduğu davada karar açıklandı. Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre mahkeme Kılınç'a hakaret şuçu işlediği gerekçesiyle 109 gün adli para cezası verilmesine hükmetti. Kılınç'a verilen ceza, her gün için 20 TL hesaplanarak, 2 bin 180 TL para cezasına çevrildi.

'Bazlama Surat' davasında diğer duruşma 25 Şubat'ta

Hande Erçel'in açtığı davada çıkan karar hakkında konuşan Erçel'in avukatı, manevi tazminat davasının da 25 Şubat'ta görüleceğini belirtti. Erçel'in Avukatı Nail Gönenli, "Manevi tazminat davamız 25 Şubat’ta görülecek. Ceza kararı çıktığı için manevi tazminat davamızın da lehimize sonuçlanacağını düşünüyorum. Adalet yerini bulacak" ifadelerini kullandı. Hande Erçel Fox Tv'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin'le başrol oynuyor. Güzelliği ve son dönemde fiziki olarak geçirdiği değişimlerle dikkat çeken Hande Erçel sosyal medyada da oldukça aktif. Hande Erçel paylaşımları ile sık sık magazin dünyasının gündemine giriyor.

10-02-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar