Hande Erçel'in yeni dizisi belli oldu

Hande Erçel'in yeni dizisi belli oldu
Son olarak Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan genç ve güzel oyuncu Hande Erçel’den sevenlerini mutlu edecek bir haber geldi. Güzel oyuncu yeniden setlere dönüyor.

Son olarak Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan ve son zamanların dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncusu Hande Erçel bir süreden beri ekranlardan uzak duruyordu. Kendisine gelen teklifleri değerlendiren ve senaryo okumaları yapan güzel oyuncu en iyi kararı verebilmek için ince eleyip sık dokuyordu. Son gelişmelere göre ünlü ve güzel oyuncu Hande Erçel’in kendisine gelen teklifler içinde en iyisi olarak düşündüğü teklife evet dediği ve yeni dizisinin belli olduğu öğrenildi. MF Yapım ile görüşen güzel oyuncunun yeniden ekranlara döneceği projenin dram ağırlıklı olacağı öğrenildi. Daha öncesinde Disney plus için hazırlanacak bir diziye evet diyen güzel oyuncu şimdi de Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan İçimdeki Yabancı adlı dizi için prensipte evet dedi.

İçimdeki Yabancı ile Ekranlara Dönüyor

Son dönemin genç ve güzel oyuncularından biri olan Hande Erçel’in yeniden televizyon ekranlarına döneceği dizisi belli oldu. MF yapım tarafından hazırlıkları süren ve Ethem Özışık’nın senaryosunu kaleme aldığı İçimdeki Yabancı ile ekranlara dönecek olan hande Eerçel’in dizi için toplantılara katıldığı ve çalışmaların gayet iyi gittiği öğrenildi. Başrolünde Burak Deniz’in rol alacağı dizinin dram türünde ele alınması bekleniyor. Dizi de çoklu kişilik bozukluğu yaşayan bir adamın etkileyici ve dram dolu hayatı konu ediliyor. Dizinin yönetmeninin henüz belli olmadığı ve şimdilik cast çalışmaları ve senaryo yazım sürecinin devam ettiği öğrenildi. Dizinin yeni yılla birlikte sete çıkması ve yine bu sezon ekrana gelmesi bekleniyor.

Disney Plus İçin Sete Çıkacak

Öbür taraftan yine MF Yapım tarafından hazırlanacak olan ve internet yayın platformu Disney Plus için çekilecek bir dizide rol alacak Hande Erçel bu dizi için yaz aylarında sete çıkacak. Çalışmaları devam eden ve şimdilerde senaryosu yazılan ve cast çalışmaları için görüşmeler başlayan dizide güzel oyuncunun bir deniz kızını canlandıracağı öğrenildi. Dizinin senaryosunu Ayşe Üner Kutlu kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise Yusuf Pirhasan oturacak. Dizinin oyuncu kadrosu ile ilgili henüz bilgi bulunmuyor. Güzel oyuncunun yeniden televizyon ekranlarına dönecek olması ise sevenlerini oldukça heyecanlandırdı ve dizi merakla beklenmeye başlandı.

17-12-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar